Cesta de la compra

L'hora de la veritat

Autor Rosa Regàs

Editorial ARA LLIBRES

L'hora de la veritat
-5% dto.    16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial ARA LLIBRES
  • ISBN13 9788492907854
  • ISBN10 8492907851
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 112
  • Colección ARA ROSA REGAS
  • Año de Edición 2010
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas

Materias

Gerontologia

L'hora de la veritat

Autor Rosa Regàs

Editorial ARA LLIBRES

-5% dto.    16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

A L'hora de la veritat, Rosa Regàs mira la vellesa als ulls, sense por ni apriorismes, amb valentia i il·lusió pel present. L'hora de la veritat és un cant a la vida que no defuig la proximitat de la mort, una incitació a donar ales a les nostres vocacions ocultes, les que hem mantingut amagades tants anys i que ara, allibera¡des i redescobertes, poden finalment florir.
«I tenim tot el temps per fer-ho. No el temps del passat, que és limitat i inamovible, no el temps del futur, que es nodreix de la imaginació, dels presagis o de l'atzar, sinó el temps del present, el temps real».
Amb aquest títol encetem la col·lecció Ara Rosa Regàs.
á
Durant la Guerra Civil Rosa Regàs va estar a l'École Freinnet a St. Paul de Vance, França, i en acabar la guerra va ser inter¡nada en una escola religiosa a Barcelona, la seva ciutat natal. Es va llicenciar en Filosofia per la Universitat Central i ha estat edi¡tora, traductora a les Organitzacions de les Nacions Unides i escriptora. Als 57 anys va publicar el seu primer llibre i des de llavors n'han aparegut divuit més entre novel·les, assajos i llibres de viatge. Va guanyar el premi Nadal el 1994, el Ciutat de Barcelo¡na el 1999, el Planeta el 2001 i el Grandes Viajeros (amb Pedro Molina Temboury) el 2003. Chévalier de la Légion d'Honeur de la República Francesa i Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, als 60 anys va ser directora de l'Ateneo Americano de la Casa de América i als 71, Directora General de la Biblioteca Nacional, totes dues a Ma¡drid. Ara viu a l'Empordà i es dedica, entre altres coses, a escriure.

Materias

Gerontologia

Más libros de Rosa Regàs