Cesta de la compra

Paraula de vestidor

Editorial ARA LLIBRES

Paraula de vestidor
-5% dto.    16,95€
16,10€
Ahorra 0,85€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial ARA LLIBRES
  • ISBN13 9788492907922
  • ISBN10 8492907924
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 176
  • Año de Edición 2011
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas

Materias

Deportes

Paraula de vestidor

Editorial ARA LLIBRES

-5% dto.    16,95€
16,10€
Ahorra 0,85€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Paraula de vestidor és l’únic llibre que recull la filosofia del millor equip del món, en boca dels seus protagonistes: els jugadors. L’esforç, la solidaritat, la senzillesa, la responsabilitat, el respecte, l’alegria, la superació, el compromís: tots els valors que han convertit un grup de joves esportistes d’elit en un model a seguir, en el futbol i en la vida. Amb els secrets i les anècdotes del programa Hat Trick Barça de TV3.

Diumenge rere diumenge, els jugadors del Barça es confessen al plató del Hat Trick. Xavier Torres, director i presentador, i Santi Padró, editor del programa i un dels artífexs del llibre Paraula de Pep, han seleccionat les millors frases dels jugadors del primer equip, extretes de les entrevistes concedides en exclusiva al programa de TV3. Ara les podeu trobar totes en aquest volum, acompanyades de les esplèndides fotografies de Jordi Cotrina i de les  anècdotes més sorprenents.

 “El missatge de Guardiola ha calat fondo dins del vestidor: el futbol és una excel·lent escola de la vida. Puyol, Bojan, Iniesta, Piqué, Messi, Alves, Milito, Xavi, Valdés, Pedro, Pinto, Villa, Busquets, Mascherano, Abidal, Maxwell, Adriano, Jeffren i Keita han exhibit probablement el millor futbol que s’ha vist mai en un terreny de joc, però també han desplegat de manera exemplar els valors fonamentals per al creixement de qualsevol equip, i per extensió, de qualsevol societat: compromís, educació, respecte, responsabilitat, senzillesa, alegria, sacrifici, humilitat, companyerisme, superació, solidaritat, generositat, treball i esforç.” del pròleg deXavier Torres i Santi Padró.

Materias

Deportes

Más libros de Xavier Torres, Eva Baillès