Cesta de la compra

El millor lloc del món

Autor Rosa Cullell

Editorial AMSTERDAM LLIBRES

El millor lloc del món
-5% dto.    17,90€
17,00€
Ahorra 0,89€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial AMSTERDAM LLIBRES
  • ISBN13 9788492941445
  • ISBN10 8492941448
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 160
  • Año de Edición 2011
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

El millor lloc del món

Autor Rosa Cullell

Editorial AMSTERDAM LLIBRES

-5% dto.    17,90€
17,00€
Ahorra 0,89€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Una estrena literària inesperada. Una novel·la poblada per una xarxa de personatges que busquen el seu lloc al món, escrita amb humor i amb trets autobiogràfics. La novel·la transcorre entre la Barcelona grisa, lenta i temorosa dels anys seixanta, on queden restes d’un temps que s’acaba, i l’actualitat, envoltada de decisions ràpides i passions breus. Famílies d’abans, homes i dones d’ara, en diversos escenaris: Catalunya, Astúries i el sud de França. La Rosa, directora d’una oficina de la Caixa, fa cinquanta anys, practica els balls de saló i s’escapa, enlloc, amb autobús. En Manu, bomber, vol un préstec per comprar l’àtic dels seus somnis i viure-hi amb el seu nòvio. La Marianne i la Pilar abandonen marits i fills i es troben a Niça. Vides que s’encreuen, històries d’amor i desamor i, per sobre de tot, un brindis al tornar a començar.
 
“Vaig agafar les plomes de marabú que la dona d’en Jean es posava per anar al Liceu o al Casino, a sentir sarsuela, i me les vaig enrotllar al voltant del coll. Les plomes es van desfer en petites gotes de pols sobre el meu vestit.”
 
Rosa Cullell (Barcelona, 1958) ha viscut a Albacete, Barcelona, Madrid, Londres i Perth. Ha estat corresponsal de premsa a Londres i Austràlia. Ha treballat a Mundo diario, la BBC, TVE i El País. Ha format part de l’equip directiu de La Caixa i ha dirigit l’editorial Grup 62, el Gran Teatre del Liceu i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Amant de la lírica i, sobretot, lectora, El millor lloc del món és la seva primera novel·la.

Más libros de Rosa Cullell