Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

HHhH [Premi Goncourt Primera Novel·la 2010]

Binet, Laurent
HHhH [Premi Goncourt Primera Novel·la 2010]

HHhH [Premi Goncourt Primera Novel·la 2010]

HHhH [Premi Goncourt Primera Novel·la 2010]

Binet, Laurent
20,00€
Consulte disponibilidad

A Praga, el 1942, dos homes han de matar un tercer individu. És l'operació "Antropoide": dos paracaigudistes txecoslovacs enviats per Londres tenen l'encàrrec d'assassinar Reinhard Heydrich, cap de la Gestapo, cap dels serveis secrets nazis, planificador de la Solució Final, "el botxí de Praga", "la bèst...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

A Praga, el 1942, dos homes han de matar un tercer individu. És l'operació "Antropoide": dos paracaigudistes txecoslovacs enviats per Londres tenen l'encàrrec d'assassinar Reinhard Heydrich, cap de la Gestapo, cap dels serveis secrets nazis, planificador de la Solució Final, "el botxí de Praga", "la bèstia rossa", "l'home més perillós del Tercer Reich".

Heydrich era el cap d'Eichmann i el braç dret de Himmler, però els SS deien: "HHhH". Himmlers Hirn heisst Heydrich -el cervell de Himmler es diu Heydrich.

Tots els personatges d'aqeust llibre han existit o encara existeixen. Tots els fets narrats són autèntics. Però darrere els preparatius de l'atemptat despunta una altra guerra, la que enfronta la ficció novel·lesca amb la veritat històrica. Lautor, captivat pel tema, ha de resistir a la temptació d'explicar una novel·la. Tanmateix, bé cal enllestir la història.