Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Cesta de la compra

ANTAV-B RWANDA 1994

ANTAV-B RWANDA 1994

ANTAV-B RWANDA 1994

ANTAV-B RWANDA 1994

12,00€
Consulte disponibilidad

Hi he pensat molt sovint, en aquell viatge, i m ' agrada imaginar que tot el que va passar d &a...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Año de Edición

Hi he pensat molt sovint, en aquell viatge, i m ' agrada imaginar que tot el que va passar d ' ençà que el vam iniciar no va ser per casualitat. No, no va ser per casualitat que vaig haver de viatjar a Rwanda, al cor d ' Àfrica, per assabentar-me de les atrocitats que s ' hi havien comès; que vaig haver de davallar fins al cor de les tenebres per prendre consciència de com era el món, de qui era jó, de quina relació tenia amb tot el que m ' envoltava. Però també, en l ' altre plat de la balança, per poder conèixer persones com la vídua Gambaya, com el Daniel Matamaya, com el John i l ' Anna Smith, com el Jean-Pierre, com el Bonaventure i, fins i tot, com el sergent Lafont, el Patrick, que per a mi, malgrat tot, sempre seria el " sergent cara de gos " .
Rwanda 1994 és el relat d ' un viatge al cor d ' Àfrica, un viatge que havia de ser una experiència emocionant, amb safari fotogràfic entre zebres i lleons, i que es converteix en una experiència traumàtica, dolorosa i, potser per això mateix, enriquidora. La Gemma, la narradora i protagonista, és una noia amb un humor àcid i una llengua esmolada, una noia inconformista i reivindicativa, que mai no està contenta, que manté una relació complexa amb els pares en què el conflicte no exclou la complicitat. " Tenia quinze anys, gairebé setze, i tenia els problemes de qualsevol noia d ' aquesta edat. Els problemes de qualsevol noia d ' aquesta edat més un d ' afegit: la fal·lera viatgera del meu pare " .