Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

L'home del bosc

Garriga, Pilar
L'home del bosc

L'home del bosc

L'home del bosc

Garriga, Pilar
10,50€
Consulte disponibilidad

En Martí torna un estiu més a l ' ílla de Borneo, a visitar la tieta Rosa a la clínica d ' orangutans, però aquest cop hi anirà acompanyat de la seva mare i de la Mont, una amiga molt especial. El viatge fins a la reserva dels orangutans ja serà tota una aventura. Els dos nois viuran petites històries, tant a Jakarta, la cap...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Año de Edición

En Martí torna un estiu més a l ' ílla de Borneo, a visitar la tieta Rosa a la clínica d ' orangutans, però aquest cop hi anirà acompanyat de la seva mare i de la Mont, una amiga molt especial.
El viatge fins a la reserva dels orangutans ja serà tota una aventura. Els dos nois viuran petites històries, tant a Jakarta, la capital d ' Indonèsia, com a Semarang, una altra ciuat de l ' ílla de Java, abans d ' arribar al seu destí.
Durant la seva estada a Borneo, en Martí i la Mont tindran ocasió de comprovar la utilitat de la feina de recuperació d?una espècie en perill d?extinció, i coneixeran les activitats d?una empresa que tala els arbres de la selva.
Un membre d ' aquesta empresa assetjarà la Rosa per haver-se oposat a la desforestáció de la zona. Però ni les amenaces ni els ensurts faran que la Rosa, ajudada pel seu nebot i la Mont, canviî el seu objectiu: salvar els orangutans.
En Martí i la Mont viuran un munt de situacions molt especials que només es poden produir en una illa com Borneo, com ara l ' atac d ' un cocodril, o les històries d ' en Yayak, el rei destronat dels orangutans, i de l ' Òscar, el mico nassut a qui han de cuidar.
Aquesta novel·la està basada en la realitat. Les anècdotes que s ' hi expliquen han passat de debò, ja que l ' autora s ' ha inspirat en la seva germana Rosa, que es veterinària especialitzada en primats, i que durant cinc anys ha treballat en una clínica d ' orangutans a Borneo.