Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

ANTAV-B EL BASTO D'HOMER

ANTAV-B EL BASTO D'HOMER

ANTAV-B EL BASTO D'HOMER

ANTAV-B EL BASTO D'HOMER

9,90€
Consulte disponibilidad

Qui no coneix Odisseu, el més astut dels guerrers que va participar en la guerra de Troia? Qui no recorda Penèlope, la seva esposa, pacient i fidel? Qui no ha sentit a parlar de Polifem, de Circe, de Telèmac...? Ha passat molt de temps. Ara, el rei d ' Ítaca és Telèmac, que ja ensenya al seu fill Ulisses l ' art de governar, en...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Año de Edición

Qui no coneix Odisseu, el més astut dels guerrers que va participar en la guerra de Troia? Qui no recorda Penèlope, la seva esposa, pacient i fidel? Qui no ha sentit a parlar de Polifem, de Circe, de Telèmac...?
Ha passat molt de temps. Ara, el rei d ' Ítaca és Telèmac, que ja ensenya al seu fill Ulisses l ' art de governar, encara que ell prefereix parlar de contes i de les meravelles del món. Un dia, Ulisses ajuda el vell Odisseu a emprendre un darrer viatge per mar en què tots dos coneixeran personatges estranys i situacions inesperades. Però, ai!, Odisseu és molt vell i, angoixat, perd la memòria. ¿Podrà el poeta Homer calmar la seva inquietud?
Homer és cec i gaudeix de la tendra guia de la jove Aianta. Porta sempre un bastó amb el qual marca el ritme de les cançons que recita en públic.
" El bastó d ' Homer " mostra com de vegades es poden inventar les històries i com els escriptors aprofiten tot el que viuen per crear els relats que ens commouen. Però també parla de la importància d ' ajudar a convertir en realitat les il·lusions de la gent que estimam. I de com s ' aprèn el saber de les coses, tan important. I de com l ' amor jove pot néixer d ' una mirada ran de mar.