La calçotada ideal i altres receptes amb calçots
Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
- ISBN13 9788482646275
- ISBN10 8482646273
- Tipo LIBRO
- Páginas 143
- Año de Edición 2013
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica con solapas
Materias
Cocina EspañolaLa calçotada ideal i altres receptes amb calçots
Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
-5% dto. 16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Quin és el tipus de llenya més adient per coure els calçots? Sabeu com es netegen i tallen abans de posar-los al foc? O quin és el millor moment per preparar-ne la salsa? Aquestes i altres qüestions queden resoltes en aquest manual de cuina senzill però imprescindible. A més de trucs i consells, sinclouen les receptes daltres plats per acompanyar els calçots, com la carn a la brasa, lescalivada o els cargols a la llauna. I per si us en sobren, també trobareu receptes amb aquesta «ceba dor», com els bunyols amb calçots i gambes o el pollastre rostit amb salsa de calçots.
Materias
Cocina EspañolaMás libros de Àlex Segú, Lluís Gavaldà
18,90€
19,90€
Disponible online