Cesta de la compra

L'escombra del sistema

Autor David Foster Wallace / Ferran Ràfols Gesa

Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI

L'escombra del sistema
-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI
  • ISBN13 9788494049026
  • ISBN10 849404902X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 596
  • Colección Antípoda #2
  • Año de Edición 2013
  • Idioma Castellano
  • Encuadernación Rústica con solapas

L'escombra del sistema

Autor David Foster Wallace / Ferran Ràfols Gesa

Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI

-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

La misteriosa desaparició de la seva besàvia i de vint-i-cinc ancians més d una residència deixa la Lenore Beadsman embarrancada al límit del Gran Desert d Ohio. Però aquest és només un dels molts problemes que assetgen la dissortada telefonista, agreujats per l afer amb el seu cap, Rick Vigorous; per la fama televisiva de la seva cacatua, Vlad l Empalador la qual de cop i volta s ha posat a recitar una barreja d argot psicològic i citacions bíbliques esfereïdores , i per altres catàstrofes que amenacen d elevar la recerca d amor i autodeterminació de la Lenore a un nou nivell d estranyesa espasmòdica.



Escandalosament original, ferotge i divertida, L escombra del sistema és la primera novel·la d un dels escriptors més innovadors i celebrats de la seva generació, que presentem per primera vegada en català.

1) The New York Times: Atrevida. Hilarant. Enigmàtica. Meravellosament estranya. Una estrambòtica aventura picaresca de la frenètica Amèrica contemporània.


2) San Francisco Chronicle: Brillant. Divertidíssim. Estimulant. Estrambòtic. Àmpliament celebrat. Captivador i inoblidable. Un llibre extraordinari ple de prestidigitació. El talent de Wallace és impressionant.


3) The Washington Post: "Meravellosa. Una experiència catàrtica farcida de riallades i de significats profunds.


4) The Independent: Una de les veus literàries més influents d'aquesta o de qualsevol altra generació. Wallace era un autor d'una curiositat, imaginació i ambició inacabables.

5) Los Angeles Times: Brillant. Metaficció com no se n'havia vist des dels bons temps de John Barth, i Donald Barthelme, i William Gass, i William Gaddis, i sí, Thomas Pynchon.


6) Zadie Smith: David Foster Wallace és un visionari. Un artesà. Un comediant. I tant seriós com es pot arribar a ser sense acabar escrivint un text religiós per accident. Pot fer el que vulgui amb la prosa, i és una experiència humiliant veure com s'endinsa en el que fins ara es coneixia com a 'narrativa contemporània'. És tant modern que està en un continu espai-temps diferent del nostre. Maleït sigui.


7) Cleveland Plain Dealer: Meravellosa. Excèntrica. Enginyosa i poc convencional. Encertada. L'escombra del sistema sobresurt i destaca per sobre de la resta.


8) Don DeLillo: Podem imaginar la seva narrativa i els seus assajos com els fragments de pergamins d'un futur llunyà. No va canalitzar el seu talent per estrènyer models, sinó que volia ser igual a l'escombrada enorme, inarticulada i allargada de la cultura contemporània.

David Foster Wallace (Ithaca, Nova York, 1962 - Califòrnia, 2008) és considerat, encara avui, el novel·lista més important de les darreres dècades, el millor cronista del malestar dels Estats Units i una de les veus més crítiques i insatisfetes amb l actual sistema polític i social. Punta de llança d una generació literària convençuda que la circumstància vital del nostre temps no es pot explorar des de l estètica decadent del realisme, l obra de Foster Wallace, que inclou títols com Infinite jest, Girl with curious hair, Consider the lobster, Oblivion, A supposedly fun thing I ll never do again, Brief interviews with hideous men i L escombra del sistema, suposa una nova forma d entendre la literatura que destaca per la força incendiària del llenguatge i la radicalitat dels seus plantejaments.

Aquesta edició ofereix la possibilitat de conèixer per primera vegada en català l univers agressivament lúcid i salvatgement irònic d un dels escriptors més influents i innovadors dels darrers anys.

Más libros de David Foster Wallace, Ferran Ràfols Gesa, Vicenç Pagès Jordà