Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Poemes de la nina libèl·lula

Català, Miquel
Poemes de la nina libèl·lula

Poemes de la nina libèl·lula

Poemes de la nina libèl·lula

Català, Miquel
10,00€
Consulte disponibilidad

Aquest recull forma un conjunt temàtic i a la vegada aplega poemes de diferents èpoques. El fil conductor potser el podem trobar en les referències a la nina libèl·lula, fada de l’amor en essència, procedent del món oníric i/o també del món de la infantesa, fase de la vi...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Idioma

Aquest recull forma un conjunt temàtic i a la vegada aplega poemes de diferents èpoques. El fil conductor potser el podem trobar en les referències a la nina libèl·lula, fada de l’amor en essència, procedent del món oníric i/o també del món de la infantesa, fase de la vida en què hi trobem tota la puresa de l’ésser humà.

També hi apareixen les pors, els grans moments de serenor en moments àlgids de la relació amorosa, somnis, i alguns moments viscuts, suficients per si mateixos com perquè haja valgut la pena viure la vida.

Teniu a les vostres mans un conjunt de moments poètics, d’anhels, de desitjos, de tendresa, de mons petits plens de grandesa. De presències i d’absències. I per descomptat, de reflexió per a la calma i el pensament. Que us en faça profit!

Miquel Català és el pseudònim de Miquel Llàtzer (Algemesí 1961) per a la creació poètica . Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València, ha exercit la docència des del curs 1986-87, als cursos de Valencià i la seua didàctica de l’ICE, i als instituts de diverses poblacions valencianes, com ara Alcoi, Petrer, Oliva, Picassent, Alzira, Alginet, Novelda i Catadau. Es dedica també a fer treball sindical a l’STEPV.

La seua passió és la poesia. Des de ben jove ha freqüentat biblioteques i llibreries. També des de jove ha practicat l’escriptura. Per bé que sempre per una necessitat interior, i pel plaer de fer-ho. En els darrers temps ha compartit poemes propis i fragments de poesia de diversos autors en llengua catalana al seu bloc personal «Lletres en xarxa»