Cesta de la compra

Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina

Autor Carme Picas

Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.

Elaboracions de  pastisseria i rebosteria en cuina
-5% dto.    26,00€
24,70€
Ahorra 1,30€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

  • Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.
  • ISBN13 9788499589800
  • ISBN10 8499589804
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 202
  • Año de Edición 2013
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina

Autor Carme Picas

Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.

-5% dto.    26,00€
24,70€
Ahorra 1,30€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

Detalles del libro

Amb aquest llibre les autores posen a l’abast dels estudiants i professionals la seva experiència, tant en l’àmbit professional com en l’educatiu. Carme Picas és professora de l’Escola d’Hostaleria de Girona. Anna Vigatà és professora de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell.

Els continguts corresponen al currículum del cicle formatiu de grau superior de direcció de cuina. Les activitats de classe, directament vinculades als continguts, han estat pensades per facilitar l’estudi i guiar el treball dels estudiants en el seu procés d’adquisició de les competències específiques pròpies d’aquests professionals.

Les elaboracions que es proposen es basen en receptes tradicionals que han estat adaptades a la cuina dels nostres dies. Pretenen contribuir a desenvolupar la creativitat i la imaginació dels joves cuiners i, alhora, a mantenir viva la tradició gastronòmica.

Más libros de Carme Picas