Cesta de la compra

Rami remeis contra la crisi

Autor Albert Rami

Editorial PAGÈS EDITORS

Rami remeis contra la crisi
-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788499754017
  • ISBN10 8499754015
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 112
  • Colección Proses #
  • Año de Edición 2013
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Rami remeis contra la crisi

Autor Albert Rami

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Rami Remeis contra la crisi presenta vivències i crisis de persones que amb una forta motivació han aconseguit sortir-se de tot, o gairebé de tot. El seu primer consell no deixa cap dubte: "Cuideu l’alimentació! Que sigui com més sana millor, un pes important d’aliments crus i vegetals. No oblideu els minerals, les herbes i l’aplicació d’argila curativa a la zona del pit. Però, sobretot, tingueu clar que voleu curar-vos. El que realment cura és la persona amb la seva determinació de voler la curació. El terapeuta només pot encertar al màxim el tractament o remei, ja que el cos es cura tot sol quan té tot el vent a favor."
Rami Remeis ofereix solució a partir de l’alimentació i les herbes medicinals a problemes com: l’alcohol, el tabac, la sexualitat o les crisis d’ansietat, la menopausa, la falta de felicitat, també parla dels aliments compatibles, l’autoestima, la feina, el mal d’amor, o com afrontar la crisi econòmica.

El autor de Rami Remeis contra la crisi: millorar la salut, aconseguir la felicitat i fer front a les crisis personals i econòmiques amb l'ajut de plantes i complements es Albert Rami Romeu, el libro está escrito en Catalán y su encuadernación es Rústica con solapas. Esta publicación tiene ciento doce páginas.

Este libro lo edita Pagès Editors, S.l.. En 1991 la editorial comenzó su andadura y actualmente se encuentra en Cataluña. Pagès Editors, S.l. tiene más de dos mil ciento veinte títulos publicados. Esta editorial tiene textos sobre todo de Cultura Popular, Publicación En Catalán, Narrativa, Poesía, Poesía entre otras. El catálogo de Pagès Editors, S.l. cuenta con las siguientes colecciones: Guimet, Els Anys Que Venen, Aurembiaix D'urgell, Col·lecció Textos I Documents (fundación Noguera), Biblioteca De La Suda. Transvària... Villatoro, Vicenç, Moncada, Jesús, Company, Ramón, Torralba, Francesc, Tizón, Jorge L. entre otros son algunos de los autores que han publicado en la editorial.

Más libros de Albert Rami