La nova cuina de les Garrigues
Editorial EDITORIAL FONOLL
-5% dto. 17,00€
16,15€
Ahorra 0,85€
No disponible online, pero nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad para darte un estimado de cuándo podríamos tenerlo listo para ti.
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial EDITORIAL FONOLL
- ISBN13 9788494111969
- ISBN10 8494111965
- Tipo Libro
- Páginas 120
- Año de Edición 2014
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Secciones
RecetariosLa nova cuina de les Garrigues
Editorial EDITORIAL FONOLL
-5% dto. 17,00€
16,15€
Ahorra 0,85€
No disponible online, pero nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad para darte un estimado de cuándo podríamos tenerlo listo para ti.
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Aquest recull aplega una selecció de la millor cuina garriguenca, vista a través dels ulls de les noves generacions de xefs de la comarca. En les seves receptes s'hi barregen sabors antics i noves textures, nous ingredients i productes de sempre, de la terra. Passat i present s'uneixen per crear plats que, heretats d'una llarga tradició gastronòmica i sobre la base del producte garriguenc per excel?lència, l'oli d'oliva verge extra, ara són reelaborats amb el toc de la modernitat i maridats amb els millors vins de la comarca. Els convidem, per tant, a descobrir la nova cuina de les Garrigues.