Cesta de la compra

El diari d'en Leo (autisme)
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
No disponible online, pero nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad para darte un estimado de cuándo podríamos tenerlo listo para ti.

Expertas libreras
Asesoramiento personal
Envíos en 24/48h
-5% dto en todos los libros
Gracias por comprar
en librerías reales.
Recogida GRATUITA en Librería
¡Ven y déjate sorprender!

Detalles del libro

Sóc un noi molt especial. El meu nom és LEO i tinc autisme.

El diari d’en Leo és un àlbum il•lustrat creat amb la voluntat d’explicar a tothom, amb una visió fresca, sensible i pedagògica, el trastorn de l’espectre autista (TEA). En Leo ens permetrà descobrir que les pertorbacions en la conducta que pateixen els afectats poden ser modulables si l’entorn social és capaç d’entendre-les com una manera singular de viure.

Cristina Benítez, de nom artístic Krusttyh Benyh, va néixer a Barcelona el 7 de gener de 1991. Actualment viu a Badalona. Des de ben petita va estudiar al Conservatori Professional de Música de Badalona, on va aprendre a tocar el piano i el violoncel. Més tard, va fer el batxillerat artístic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo. A més de l’art i la música, va decidir entrar en el món de l’escriptura, a través d’un curs de narrativa a l’Aula de Escritores de Gràcia, a Barcelona. I finalment, interessada en el món del trastorn de l’espectre autista, va inscriure’s a un Curs d’Intervenció Primerenca, Intensiva i Conductual en l’Autisme, a la Fundación Planeta Imaginario. Tot plegat li ha permès mantenir una activitat pluridisciplinar que engloba des de la participació en concursos de narrativa fins al disseny de cartells i punts de llibre; des de la intervenció en exposicions i mercats d’art fins a la posada en pràctica, conjuntament amb professionals, de les tècniques de la musicoteràpia i de l’artteràpia amb nens amb trastorn de l’espectre autista.

Más libros de Cristina Benítez, Krusstyh Benyh