Cesta de la compra

La cuina del 1714. Una ruta gastronòmica a través de la nostra història

Autor William Eggleston

Editorial COMANEGRA

La cuina del 1714. Una ruta gastronòmica a través de la nostra història
-5% dto.    15,00€
14,25€
Ahorra 0,75€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial COMANEGRA
  • ISBN13 9788416033256
  • ISBN10 8416033250
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 182
  • Año de Edición 2014
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

La cuina del 1714. Una ruta gastronòmica a través de la nostra història

Autor William Eggleston

Editorial COMANEGRA

-5% dto.    15,00€
14,25€
Ahorra 0,75€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Com era la gastronomia catalana del 1714? Gràcies a aquest llibre no només la podrem conèixer, sinó elaborar avui als fogons de la nostra moderna cuina els plats més singulars de fa 300 anys. Us oferim una recreació adaptada als ingredients i tècniques actuals de les receptes del 1714 gràcies a la feina de cuiners de renom, com Sergi de Meià o Benvingut Aligué, entre d'altres. Però pels qui volen saber-ho tot, aquesta obra que parteix d?un acurada recerca històrica ofereix també les transcripcions de les receptes originals i ens explica les variacions més habituals en la seva elaboració segons els gustos de l?època i els estrats socials. A més, aquest llibre s?emmarca en la Ruta 1714, una iniciativa per divulgar els múltiples escenaris catalans de la Guerra de Successió i la cultura popular de l?època. El receptari va resseguint aquells mateixos indrets, els paisatges i els costums que donaven un caràcter propi a la cuina de cada racó.