Cesta de la compra

Wataru

Autor Wataru

Editorial PAGÈS EDITORS

Wataru
-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788499756530
  • ISBN10 8499756530
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 48
  • Colección Visió #
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Wataru

Autor Wataru

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

L’obra de Wataru és alhora matèrica i simbòlica. S’arrapa als gestos i a les textures que confereixen una naturalesa corpòria al seu treball, però s’afanya sempre a extreure’n l’essència, un missatge que no reprodueix la realitat, sinó que la interpreta i la transcendeix, perquè Wataru cerca arreu el batec de la Terra i una consciència del que som en l’univers. Wataru és un autor d’una intuïció prodigiosa, compromesa amb les formes elementals i en l’anhel incessant de tornar de nou a imaginar- nos. Wataru és un home lluminós, que sense deixar mai enrere el seu món cultural japonès, ha sabut endinsar-se en el nostre teixint- hi una intimitat sorprenent. Wataru concep l’existència com un persistent exercici de transformació, que ens incorpora. (Extracte del pròleg.) Pròleg de Carles Duarte



Wataru (Japó, 1959) es va graduar a la Facultat de Dret de la Universitat de KeioGijuku, no obstant, al 1999 va començar a pintar i a dia d'avui es considera un artista japonès enamorat de Catalunya. Ha participat activament a diverses exposicions i conferències que s'han dut a terme a Catalunya i el Japó i també és impulsor de la "Festa Wataru" de Barcelona.

Inclou els textos en 5 idiomes: japonès, català, castellà, anglès i francès.

Wataru és un artista japonès que està enamorat de Catalunya. Ve dos cops a l'any com a mínim. El llibre mostra una sèrie de versets en diversos idiomes (castellà, català, anglès i francès) i Wataru fa la cal·ligrafia en japonès (per tant, també inclou el japonès) juntament amb un dibuix inspirat en ell. L'autor juga amb les paraules i les imatges intentant unificar-ho tot.

1. Una petita peça d'art contemporàni elaborat per un artesà japonès amb una forta vinculació a Catalunya. Amb ell, vol reflexionar sobre temes tan recurrents en la literatura i la pintura com l'existència i la consciència dels humans.

2. L'edició conté els poemes visuals de Wataru a tot color i un pròleg del també poeta Carles Duarte, seguidor de l'artista.

Más libros de Wataru , Carles Duarte i Montserrat