La caça menor. Com preparar-la 11 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dto. 6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial SD·EDICIONS
- ISBN13 9788494487910
- ISBN10 8494487914
- Tipo LIBRO
- Páginas 20
- Colección Productes de mercat #52
- Año de Edición 2016
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
RecetariosLa caça menor. Com preparar-la 11 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dto. 6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Hi trobareu receptes de conill o de llebre, de l'excelsa becada, de perdiu, de guatlla, de tudó? Però això de cuinar la caça no és una tasca gens fàcil. Cal coneixements sobre les peces i sobre quina cocció requereix cadascuna de les seves parts. No és el mateix coure les cuixes de la becada, una au difícil de caçar i de gran prestigi gastronòmic, que el seu pit. Són coneixements que han passat de mares a filles de manera secular a casa nostra, una informació valuosa que ara es recull en aquest receptari. És la cuina del xup-xup i la del rostit, on no hi ha presses.
Materias
RecetariosMás libros de Marta Castells
16,14€
16,99€
Consulte disponibilidad
16,15€
17,00€
Disponible online
16,15€
17,00€
Consulte disponibilidad
19,86€
20,90€
Disponible online
12,59€
13,25€
Consulte disponibilidad