Cesta de la compra

Bonastruc el jueu

Autor Miquel Fañanàs

Editorial COLUMNA

Bonastruc el jueu
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial COLUMNA
  • ISBN13 9788466422222
  • ISBN10 8466422226
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 445
  • Colección Columna Clàssica #1132
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Bonastruc el jueu

Autor Miquel Fañanàs

Editorial COLUMNA

-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Un dia calorós del 1202, el nen Mossé ben Nahman va veure com cremaven viu el jueu Jafudà ben Rovèn, amic del seu pare. Aquesta terrible experiència marcarà la vida de qui serà conegut pel nom cristià de Bonastruc ça Porta, el gironí escollit pel rei Jaume I com a defensor de les tesis religioses hebrees a la Disputa de Barcelona. Allà coneixerà Ramon Llull, amb qui establirà una sorprenent i perillosa relació d'amistat. 
Les guerres contra els sarraïns, les conquestes de Mallorca i València, els matrimonis del rei i les seves amants, els greus enfrontaments i els assalts als calls jueus per part de cristians exaltats, la violència desfermada i les intrigues que emergeixen del palau episcopal són episodis que van dibuixant un magnífic mosaic de poders i conxorxes que tenen Bonastruc com a protagonista d'un temps i d'un país que es fa a cop de conquestes, dominis i influències.

Miquel Fañas va néixer a Girona l'any 1948. Periodista i escriptor, ha col·laborat en diverses publicacions periòdiques i ha publicat els llibres Susqueda i altres narracions, Assassinat a la Missa del Gall, Dies Irae, A tant la peça, El secret de l'arxiu, L'Any de la Serp, Cavall de batalla, Diari de les Revelacions, L'enigma de les Revelacions, L'enigma de la Torà, La pedra màgica, Un cadáver a Charing Cross, On és el tigre', El complot dels pinzells, Un bon dia per matar, un bon dia per morir, i La roca del Corb.Ha guanyat els premis literaris Just M. Casero de narració curta, el Ciutat d'Olot de novel·la i el Vall d'Albaida de literatura eròtica.Dues de les seves novel·les, Susqueda i altres narracions i La pedra màgica, han estat traduïdes al xinès.

Más libros de Miquel Fañanàs