Cesta de la compra

Els setze arbres del somme

Autor Lars Mytting

Editorial AMSTERDAM LLIBRES

Els setze arbres del somme
-5% dto.    20,90€
19,86€
Ahorra 1,05€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial AMSTERDAM LLIBRES
  • ISBN13 9788416743643
  • ISBN10 8416743649
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 230
  • Colección NOVEL-LA #
  • Año de Edición 2017
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Els setze arbres del somme

Autor Lars Mytting

Editorial AMSTERDAM LLIBRES

-5% dto.    20,90€
19,86€
Ahorra 1,05€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Una història vibrant de recerques desesperades, d’amor i de pèrdua i un memorable recorregut vital a través de tres generacions d’una família marcada per la cruenta història d’Europa. Els setze arbres del Somme és, també, un gran cant a la bellesa de la natura. 

El jove Edvard està predestinat a una vida dedicada a la cura de la granja del seu avi. Cultivarà patates. Cuidarà ovelles. Veurà com passen els dies a una distància prudencial del remot poble de Saksum... Però en la consciència d’Edvard bull el desig de comprendre els motius i les circumstàncies de la mort dels pares vint anys enrere en una petita localitat del nord de França, i de la seva pròpia desaparició durant quatre dies fins que el van trobar a un centenar de quilòmetres del lloc dels fets. 

La descoberta d’una sèrie de cartes i documents, i sobretot l’aparició d’un taüt tallat de manera impecable, preparat per acollir el cos del seu avi, porten Edvard a emprendre la cerca d’una veritat que recorre la funesta —i èpica— història del segle xx, que comença i acaba als prats del Somme, on la vida s’alimenta de la mort dels combatents de la Gran Guerra i on les trinxeres són cicatrius perennes.

Lars Mytting va néixer l’any 1968 a Fåvang, Noruega. Abans de ser un escriptor aclamat per la crítica del seu país, va exercir de periodista en al diari més important de Noruega, l’Aftenposten. Varofferet i Hestekrefter van ser les seves primeres novel·les, però va esdevenir un autor reconegut d’àmbit internacional pel seu llibre de no-ficció, El llibre de la fusta, un llibre únic, considerat la «Bíblia de l’slow life», editat en català a Ara Llibres. L’estil àgil i la bellesa descriptiva d’Els setze arbres del Somme confirmen Mytting com un gran narrador, una autèntica descoberta per fi a l’abast dels lectors en català.

Más libros de Lars Mytting