Cesta de la compra

Canteu, esperits, canteu

Autor Jesmyn Ward

Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI

Canteu, esperits, canteu
-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI
  • ISBN13 9788417339104
  • ISBN10 8417339108
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 312
  • Colección Catalán #29
  • Año de Edición 2018
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas
  • Audiencia General / "Trade"

Canteu, esperits, canteu

Autor Jesmyn Ward

Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI

-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

En Jojo és un nen mestís que viu amb els seus avis i la seva germana. La seva mare és una dona absent que té visions del seu germà mort i que viu perdudament enamorada del seu marit, que compleix condemna a la presó del comtat. Quan ella s'assabenta que està a punt de ser alliberat, decideix agafar els seus dos fills i emprendre un viatge introspectiu i salvatge que els obliga a relacionar-se per primera vegada com a família. A la presó, en Jojo es troba en Richie, un noi amb qui descobreix el llegat de l'esclavitud però també la importància de la reconciliació amb el passat.

Amb un llenguatge ric i musical Jesmyn Ward ens ofereix una road movie literària imponent que parla des dels marges. Canteu, esperits, canteu és l'últim text de l'única autora premiada dues vegades amb el National Book Award.

Tracy K. Smith, The New York Times Book Review «Canteu, esperits, canteu és moltes coses: una road movie literària, una epopeia refinada sobre tres generacions i els fantasmes que les persegueixen, i un retrat d'allò a què s'aferra la gent corrent en circumstàncies molt adverses i d'allò que aquestes persones 'però potser també nosaltres' intenten deixar enrere.»

Leah Greenblatt, Entertainment Weekly '«Ward té una veu completament pròpia i personal; un voluptuós realisme màgic que arrela en els racons més foscos del comportament humà. [...] Ward, que amb Salvage the Bones va guanyar el National Book Award, ha emergit com una de les escriptores més intel·ligents i singularment dotades de l'actualitat.»

Renée Graham, The Boston Globe '«Sorprenent. [...] Encara més expansiva i texturada que Salvage the Bones. La novel·la de Ward és un beuratge furiós amb notes de Toni Morrison i de l'Odissea d'Homer, que arrenca quan la Leonie agafa els seus fills i una amiga i es posa en camí per recollir el pare dels seus fills, en Michael, de la presó.»

Betsy Burton, American Booksellers Association '«La nova Toni Morrison.»

Mike Fischer, Chicago Tribune '«Meravellós. [...] Ward, sempre perspicaç, sap que la història és un malson. Però insisteix que malgrat tot ens hem d'alçar i cantar.»

BuzzFeed '«El cor de l'obra de Jesmyn Ward, Canteu, esperits, canteu, és l'anhel d'una narrativa que ens ajudi a entendre'ns a nosaltres mateixos, a entendre el dolor dels buits que mai omplirem, les veritats que fallen amb les paraules i que s'han de traduir a través de rituals i cançons... L'escriptura de Ward batega amb vida, dolor i amor.»

Pamela Miller, The Star Tribune '«Els Estats Units no perdran la seva ànima mentre tingui novel·listes com Jesmyn Ward.»

Edwidge Danticat, O, The Oprah Magazine '«Una proesa... Ens continua explicant les històries que ens cal sentir amb una claredat i una potència insòlites.»

Vinson Cunningham, The New Yorker '«El segell característic de la prosa de Ward és el lirisme. [...] Alguns capítols semblen contes de fades. Això i la seva facilitat per la llengua quotidiana fa que trobem Ward al mateix prestatge que autors precursors com Zora Neale Hurston i William Faulkner.»

Hector Tobar, Los Angeles Times '«Ward és un d'aquells casos d'escriptors excepcionals que ha traspassat les profundes escletxes socials dels Estats Units mantenint el sentit de la veritat intacte.»

Ron Charles, The Washington Post '«Una de les veus poètiques més potents del país. [...] La novel·la es construeix al voltant d'un ardu viatge en cotxe: una dona negra i els seus dos fills van a recollir el pare, blanc, a la presó. Ward utilitza hàbilment aquesta estructura itinerant per desplaçar aquesta família a través del territori mentre fa que estiguin estrets, acalorats i irritats. Tan aviat com surten de la seguretat familiar de la seva granja rural, les trampes i temptacions del món exterior s'amunteguen, amenaçant d'arruïnar el viatge o obligant-los a enfrontar-se amb algun nou entrebanc.»

Ann Patchett (autora de Commonwealth) '«La connexió entre les injustícies del passat i la desesperació del present està clarament dibuixada a Canteu, esperits, canteu, un llibre que traça les línies entre els vius i els morts, els que estimen i els que pateixen. Soc una gran admiradora de l'obra de Jesmyn Ward i aquest llibre demostra que és una de les escriptores més importants d'avui dels Estats Units.»

Parul Sehgal, The New York Times '«Els seus llibres tenen l'abast, la força i el sentit dels mites grecs, però traslladats a la petita ciutat de Mississipí, majoritàriament pobra i majoritàriament negra, on va créixer i encara viu. [...] Canteu, esperits, canteu és un llibre perfectament actual. Combina elements de road movie literària amb altres de relats de fantasmes, i fa una tractament oportú dels Estats Units rurals devorats pels huracans i per l'epidèmia d'opiacis.»

Celeste Ng (autora de Everything I Never Told You) '«Llegiu Canteu, esperits, canteu, de Jesmyn Ward, i sentireu el pes immens de la història i la immesurable força que es necessita per perseverar. Aquesta novel·la és una lectura ardent i urgent per a qualsevol que pensi que les ombres de l'esclavitud i de les lleis Jim Crow han quedat enrere, i per a qualsevol que assumeixi que els fantasmes del passat són fàcils d'aplacar. Es fa difícil d'imaginar un llibre més necessari pel moment polític actual.»

Más libros de Jesmyn Ward, Josefina Caball