Cesta de la compra

La segona mort de Lorenzo Contini
-5% dto.    18,50€
17,58€
Ahorra 0,93€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

  • Editorial EDITORIAL GREGAL (CESÓ ACTIVIDAD FEBRERO 2020)
  • ISBN13 9788417660079
  • ISBN10 8417660070
  • Tipo Libro
  • Páginas 282
  • Colección Editoria Gregal Novela #
  • Año de Edición 2018
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas
  • Audiencia General / "Trade"
-5% dto.    18,50€
17,58€
Ahorra 0,93€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

Detalles del libro

Lorenzo Contini, un prestigiós col·leccionista d'art d'origen venecià, instal·lat a Barcelona, cau del balcó de casa seva mentre intenta arreglar un porticó del seu pis, el cinquè d'una finca de l'Eixample. Es mor gairebé a l'acte. Com que patia depressions intermitents, molta gent pensa que s'ha llançat expressament. La policia, però, no troba cap nota de suïcidi. La investigadora Laura Casamitjana, sotsinspectora dels Mossos, elabora l'informe per accident que espera el comissari, però li queda la recança d'haver tancat massa aviat el cas, i segueix investigant pel seu compte. Té un interès particular en el senyor Contini com a cofundador de la Clínica Laietana, perquè fa temps que s'ocupa d'una denúncia contra aquesta clínica per adopcions irregulars. Ella mateixa és adoptada.
Paral·lelament, coneixerem la història de Júlia Palau, competidora professional de Lorenzo Contini. La Júlia va ser violada en la seva joventut, però sempre ho ha guardat en secret. Vol comprar les fundacions d'art de Contini, a Barcelona i a Venècia, i, sobretot, li interessa adquirir el dibuix sobre cartró anomenat Donna Nobile, un dels més desconeguts originals de Leonardo da Vinci. Realitzat a Venècia el 1499 i propietat de la família Contini-Sanier des de fa mes de 500 anys.

Maria Rosa Nogué i Almirall (Còrdova, 1965) viu a Vilanova i la Geltrú. El seu món són els llibres, la música i els viatges. És llicenciada en Filologia Catalana i té el Grau Professional de Piano. Va començar fent classes de català per a adults, ha estat professora d'ensenyament secundari en diferents instituts i des del 2006 és professora a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Ha publicat contes infantils, la narració de la cantata musical El Follet Valent, la novel·la breu Els Sonets a Anaïs (Primer Premi del Certamen Nacional de Novel·la Breu del Diari de Vilanova i la Geltrú, 2001), novel·la juvenil (La noia del descapotable, 2009; La noia del creuer, 2017) i novel·la per a adults (La casa dels cants, 2010).
No arriba la mort (Premi Bellvei Negre 2017) va ser la seva primera incursió en el camp de la novel·la negra. La segona mort de Lorenzo Contini va quedar finalista del Premi Gregal de Novel·la de 2017.

Más libros de Maria Rosa Nogué i Almirall