Cesta de la compra

Història d'Aitona. Segle XVIII. Una societat de canvis i de continuïtats

Autor Anna Esteve

Editorial PAGÈS EDITORS

Història d'Aitona. Segle XVIII. Una societat de canvis i de continuïtats
-5% dto.    15,00€
14,25€
Ahorra 0,75€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788413030951
  • ISBN10 8413030951
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 240
  • Colección Monografies #104
  • Año de Edición 2019
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
  • Audiencia General / "Trade"

Història d'Aitona. Segle XVIII. Una societat de canvis i de continuïtats

Autor Anna Esteve

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% dto.    15,00€
14,25€
Ahorra 0,75€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

Detalles del libro

Dues joves historiadores del nostre poble que amb tot
l?entusiasme, la feina ben feta i el rigor i l?exhaustivitat han
demostrat la seva capacitat per fer una investigació i un llibre
magnífic que explica la història d?Aitona en un segle de canvi,
en un segle de profundes transformacions que marcaria
profundament tant la història del poble d?Aitona com la del
conjunt de Catalunya. Hi podreu trobar tot allò important per
entendre què va significar el segle XVIII en la història d?Aitona.
Des de l?impacte de la Guerra de Successió, la nissaga nobiliària
dels Montcada, la construcció de l?església parroquial
de Sant Antolí o la capella de Sant Gaietà fins a les morts
i els naixements, la vida quotidiana, el funcionament de la
parròquia i l?Ajuntament i les principals activitats econòmiques.
Tota una investigació sobre la història d?Aitona feta a
foc lent, amb cura i dedicació, tal com diuen els experts que
es fan els bons plats.

Anna Esteve Florensa. Llicenciada en Història per la Universitat
de Barcelona, en l?especialitat d?Història moderna i contemporània,
i llicenciada en Documentació per la Universitat Oberta de
Catalunya. Des de fa uns anys treballa a l?Arxiu Diocesà de Lleida
i a la Biblioteca del Seminari Diocesà.

Más libros de Anna Esteve, Eva Sans