Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Profes rebels. El repte d'educar a partir de la realitat dels joves.

Oliv
Profes rebels. El repte d'educar a partir de la realitat dels joves.
Profes rebels. El repte d'educar a partir de la realitat dels joves.

Profes rebels. El repte d'educar a partir de la realitat dels joves.

Oliv
16,90€
Disponible

Estem educant segons els temps que estem vivint? El sistema educatiu ajuda els joves a créixer amb esperit crític?«Des del primer dia que vaig trepitjar una aula he volgut capgirar-ho tot perquè els protagonistes siguin els alumnes, per oferir-los un aprenentatge lligat als seus interessos reals», afirma Cristia...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónEstem educant segons els temps que estem vivint? El sistema educatiu ajuda els joves a créixer amb esperit crític?


«Des del primer dia que vaig trepitjar una aula he volgut capgirar-ho tot perquè els protagonistes siguin els alumnes, per oferir-los un aprenentatge lligat als seus interessos reals», afirma Cristian Olivé, el professor que ha introduït a les seves classes les cançons de Rosalía, les sèries de Netflix o les pancartes de les manifestacions del 8 de març.


«Soc un profe rebel perquè prefereixo deixar enrere l'escola del passat. M'agrada tenir-la present per imitar-ne els èxits, però miro cap endavant perquè el futur ho mereix», escriu. «Soc un profe rebel perquè intento canviar l'educació des de dins, però també aspiro que siguin rebels les famílies i tots els altres agents de la comunitat educativa. Soc un profe rebel perquè m'esforço sempre per potenciar el talent dels alumnes, per despertar-los inquietuds i per remoure consciències... Siguem rebels!»


Cristian Olivé és llicenciat en Filologia Catalana. Imparteix llengua i literatura a secundària en un institut de Barcelona i participa al Màster Universitari de Formació de Professorat d'Educació Secundària i Batxillerat a la Universitat Pompeu Fabra. Ha realitzat activitats de formació del professorat sobre com apropar la realitat adolescent a l'aula i ha publicat diversos articles en revistes i plataformes d'innovació pedagògica. La seva intensa activitat a les xarxes socials (@xtianolive) li ha valgut una gran presència als mitjans de comunicació, com la secció «Reunió amb el tutor» al programa Tot és comèdia de la Ser Catalunya. És autor de la novel·la Aquellas galletas de canela (2019), una història sobre l'amistat i la tolerància.