Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Vida després de la mort de la Maria. Com sobreviure a la mort d'un fill

Yuste, Montserrat / Mondéjar, Eduard / Trallero, Joan Carles
Vida després de la mort de la Maria. Com sobreviure a la mort d'un fill

Vida després de la mort de la Maria. Com sobreviure a la mort d'un fill

Vida després de la mort de la Maria. Com sobreviure a la mort d'un fill

Yuste, Montserrat / Mondéjar, Eduard / Trallero, Joan Carles
15,00€
Disponible

«Com sortirem d'aquesta ...? »Com sobreviure a la mort de la teva filla? Com seguir respirant, com reprendre el camí, com reenganxar-se a l'cicle vital després d'una experiència així ... Perquè, encara que no es trobin les forces ni les ganes de caminar, la vida continua, sense ella en cos present i amb tu sense una part de tu. Falta ella...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación


Materias:

«Com sortirem d'aquesta ...? »Com sobreviure a la mort de la teva filla? Com seguir respirant, com reprendre el camí, com reenganxar-se a l'cicle vital després d'una experiència així ... Perquè, encara que no es trobin les forces ni les ganes de caminar, la vida continua, sense ella en cos present i amb tu sense una part de tu. Falta ella, falta la llum, falta l'aire i dins teu només queda una ànima trencada pel dolor i la desesperació.

Però de manera obstinada els dies es van succeint i t'adones que cal tornar a trobar el sentit i la serenitat necessàries per tirar endavant. Amb aquest llibre volem dir a tots aquells pares i mares que han patit una pèrdua com la nostra que «no esteu sols, no sou estranys; som molts els que us agafem de la mà i caminem amb vosaltres ».

Aquest llibre també ho hem escrit per a tots aquells que els acompanyen: amics, família, companys de treball, veïns i professionals. Sabem que la mort ens arribarà a tots, però ningú ens ensenya a viure-ni a acceptar-la i quan passa ens trobem sense eines per poder afrontar-la. I és llavors quan apareixen reaccions maldestres, que no només no ajuden, sinó que fan més gran el buit, el dolor i el sense sentit. Us presentem la nostra vivència, la d'uns pares que van perdre la seva filla. Volem compartir amb vosaltres el més valuós que tenim.

En aquest llibre trobareu l'experiència, l'amor i el lliurament dels amics i familiars. També hi trobareu la força i la llum dels professionals de la Fundació Paliaclinic que acaricien i ajuden a retrobar el sentit, recuperar i conservar els records més preuats, a descobrir els sentiments més profunds i l'emoció més clara.

Una experiència conduïda per les sàvies preguntes de Joan Carles Trallero i per un relat escrit per Montserrat Yuste, la mare. Un relat trist i sincer per tot el que explica de forma clara i punyent. Però també un relat generós, ple d'esperança i sentiment, un relat que posa en valor el més important, el que realment compta: l'amor, l'amistat i l'entrega que tot ho pot.


 


Els drets del llibre han estat cedits a la Fundació Paliaclinic. Tots els beneficis obtinguts per les vendes es destinaran íntegrament als projectes socials de la Fundació.