Cesta de la compra

Rabassa morta

Autor Elena Olesa

Editorial SALDONAR

Rabassa morta
-5% dto.    16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
  • Editorial SALDONAR
  • ISBN13 9788417611286
  • ISBN10 8417611282
  • Tipo Libro
  • Páginas 128
  • Colección Narratives
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán

Rabassa morta

Autor Elena Olesa

Editorial SALDONAR

-5% dto.    16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
No disponible online, pero nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad para darte un estimado de cuándo podríamos tenerlo listo para ti.

Expertas libreras
Asesoramiento personal
Envíos en 24/48h
-5% dto en todos los libros
Gracias por comprar
en librerías reales.
Recogida GRATUITA en Librería
¡Ven y déjate sorprender!

Detalles del libro

V Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres 2019 S’acaba el segle XIX i en Joan Ramon, el fill esguerrat de can Cabanyes, juntament amb la gran fortuna que ha heretat acumula un gran ressentiment. Amb els somnis de plenitud sentimental deixats enrere, aboca tota l’energia a amargar la vida de la Remei i la seva família, amb l’excusa d’una disputa per la propietat de la terra, condicionada pels drets adquirits pel contracte de la rabassa morta. La terra, però, té les seves lleis pròpies i no tot acaba anant com era previsible. «Venien temps difícils, especialment per als rabassaires, que veien impotents com desapareixia el seu mitjà de vida. Per contra, els terratinents gaudien d’un moment de bonança econòmica». Rabassa morta és una novel·la deliciosament escrita, que significa el debut literari d’Elena Olesa. En un context marcat per l’arribada al Penedès de la temible fil·loxera i la introducció de les tècniques franceses en l’elaboració dels vins escumosos, uns personatges condicionats pels seus orígens batallen sense treva per recuperar la dignitat en un espai social que els és advers.











Elena Olesa Muñoz (Sant Sadurní d’Anoia, 1975) és llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Dedica la vida professional al món del vi i ha treballat en diferents cellers del Penedès. S’ha format àmpliament en l’àmbit de la viticultura, l’enologia i el màrqueting, i ha cultivat també el vessant social de l’ofici des de diversos espais, com el Tasting Queens o Cal Feru Eno·Club. Amb Rabassa morta debuta com a novel·lista.

  • Editorial SALDONAR
  • ISBN13 9788417611286
  • ISBN10 8417611282
  • Tipo Libro
  • Páginas 128
  • Colección Narratives
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán