Cesta de la compra

Com el temps

Autor Jenny Offill / Yannick Garcia

Editorial AMSTERDAM LLIBRES

Com el temps
-5% dto.    18,95€
18,00€
Ahorra 0,95€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial AMSTERDAM LLIBRES
  • ISBN13 9788417918347
  • ISBN10 8417918345
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 208
  • Colección NOVEL-LA #
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Com el temps

Autor Jenny Offill / Yannick Garcia

Editorial AMSTERDAM LLIBRES

-5% dto.    18,95€
18,00€
Ahorra 0,95€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Un retrat quotidià i poderós sobre el món d’avui, i un crit d’alerta carregat d’humor que ens fa adonar que la urgència del nostre planeta és també la nostra.
Lizzy Benson alterna la seva feina com a bibliotecària amb la de respondre les estranyes preguntes que arriben al podcast sobre el clima i la fi del món que ha fet popular la seva antiga professora. Illes que suren al mar, la desextinció dels mamuts, viure la fi del món a Nova Zelanda...
Mentre mira de trobar el sentit de tot plegat, ajuda el seu germà a refer la seva vida, fa classes de meditació i s’escapoleix de les mares de l’escola del seu fill, sospira per trobar una mica de temps per a ella. Un encaix difícil però no impossible, que resulta tan còmic com conegut. Només quan el seu marit i el seu fill marxin de vacances, trobarà la lucidesa i la capacitat de seducció que solia tenir.
Com el temps és l’expressió que fem servir per descriure un estat d’ànim tan canviant com els núvols i incert com el futur, i també és el títol d’aquesta novel·la que uneix amb mestria les peces d’un món fragmentat.
L’aclamada Jenny Offill recull les inquietuds d’un planeta en ebullició a través d’un personatge que s’ho mira amb el sarcasme de qui se sent fora de tot i fa equilibris per encaixar-hi.
«La feina va bé, però sembla que s’acosta la fi del món.»

Jenny Offill (Massachusetts, 1963) és professora al Brooklyn College, a la Columbia University i a la Queens University. La seva primera novel·la, Last Things (1999), va quedar finalista del guardó de L.A. Times. Amb Departament d’especulacions
publicada en català per Amsterdam Llibres— es va convertir en una autora d’èxit reconeguda per la crítica i el públic: el The New York Times, The New Yorker o The Boston Globe el van considerar un dels llibres de l’any i va ser finalista del premi Pen Faulkner i del premi Folio. Amb Com el temps ha tornat a recollir els elogis de la premsa, que no ha dubtat a considerar-la la nova Penelope Fitzgerald, «la reina de l’aforisme innòcuament devastador».

Yannick Garcia (Amposta, 1979) ha traduït autors com ara Jules Verne, George Saunders, Sherman Alexie, Lydia Davis, Neil Gaiman, David Cronenberg, Joseph Conrad, Carson McCullers, David Vann o Gianni Rodari. Com a autor, ha escrit els poemes de De dalt i de baix, les narracions de Barbamecs o La nostra vida vertical, o relats apareguts en antologies com Els caus secrets, Punts de fuga, Amb la llengua a fora o 24 contes al dia.


 

Más libros de Jenny Offill