Cesta de la compra

Els nens de la senyora Zlatin

Autor Maria Lluïsa Amorós

Editorial COLUMNA

Els nens de la senyora Zlatin
-5% dto.    21,50€
20,42€
Ahorra 1,07€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial COLUMNA
  • ISBN13 9788466427333
  • ISBN10 8466427333
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 416
  • Colección Clàssica #
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Els nens de la senyora Zlatin

Autor Maria Lluïsa Amorós

Editorial COLUMNA

-5% dto.    21,50€
20,42€
Ahorra 1,07€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Una història commovedora.

França, 1943. Un grup de nens jueus, procedents de diversos països europeus, arriben a França per escapar de la tragèdia que devasta Europa durant la Segona Guerra Mundial. Amb l’ocupació de França per part dels alemanys, les seves vides corren perill. La Sabine Zlatin, infermera de la Creu Roja, tindrà cura d’ells i els buscarà un indret on puguin refugiar-se fins a l’acabament de la guerra. El 18 de maig del 1943, amb el temor que algú els aturi, arriben a Villa Anne-Marie, un casalici blanc on els nens compartiran pors i l’enyorança dels pares, que van deixar enrere, però també gaudiran de la pau del lloc, dels jocs vora la gran font i dels contes que en Léon, un educador, els relata perquè la son els venci. I, sobretot, retrobaran el valor de l’amistat, del primer amor i de tenir cura els uns dels altres.

Paral·lelament, l’Octavi Verdier, un jove periodista, escriu una novel·la sobre la presència nazi a la Barcelona dels anys quaranta, que contrasta amb la Barcelona sotmesa pel franquisme. Durant aquest procés de creació que l’obliga a investigar, descobrirà què s’amaga darrere la porta del despatx d’en Gustau Verdier, el seu avi, que el 1944 va venir de França i va comprar una fàbrica tèxtil a Terrassa. En la recerca anirà a parar a Villa Anne-Marie, a Izieu.

Finalista del Premi Ramon Llull

 

 

Biografía del autor
Maria Lluïsa Amorós (Reus, 1954) és filòloga i escriptora. És autora de diferents novel·les, juvenils i per a adults, entre les quals destaquen El misteri dels Farrioles (1987), Aquella tardor amb Leprechaun (1988, guardonada amb un premi Vaixell de Vapor), Dietari secret (1990), D’on véns, Jan? (1994, traduïda al castellà), Els til·lers de Mostar (1996), Vora el llac (1999), La casa de Rose Warren (2018) i Berenar sota les moreres (2019). Forma part del programa Lletres a les Aules, de la Institució de les Lletres Catalanes. És membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, ha participat en trobades d’escriptors (GALEUSCA) i com a membre del PEN Català va participar en el Fòrum 2004 Paraules i Futur, a Palma. Ha estat jurat de diversos premis literaris i fa fòrums en escoles i instituts d’ensenyament d’arreu de Catalunya, de les Illes i del País Valencià.    (web) https://maria-lluisa-amoros.webnode.cat/ (Facebook) marialluisa.amoroscorbella (Twitter) @mlluisaamoros (Instagram) @mlluisaamoros

Más libros de Maria Lluïsa Amorós