Cesta de la compra

La planta carnívora

Autor Flavia Company / Andrea Mayo

Editorial EDICIONS PROA

La planta carnívora
-5% dto.    16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDICIONS PROA
  • ISBN13 9788475888668
  • ISBN10 8475888666
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 192
  • Colección A TOT VENT-RUST #740
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

La planta carnívora

Autor Flavia Company / Andrea Mayo

Editorial EDICIONS PROA

-5% dto.    16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Flavia Company firma com a Andrea Mayo el relat d’un amor tòxic

Què té una planta carnívora que no tinguin les altres? Com la podem identificar? Com evitem que ens devori? Quan la protagonista d’aquest relat s’adona de la veritable naturalesa de la seva relació amb la Ibana, ja és massa tard. “Això a mi no em passaria”, li diuen els primers que escolten la seva història. La protagonista els respon: “Jo em trobava entre vosaltres, abans, en el grup que menysprea els febles. En el que els considera culpables. Còmplices. Vosaltres no teniu ni idea del que és la por que algú et persegueixi. No heu hagut de canviar de nom, de país, d’idioma”.

 

La planta carnívora és una novel·la intensa i colpidora, la història d’un amor tòxic narrada amb capítols breus, de gran impacte visual. La planta carnívora és un malson, una denúncia, la narració d’un setge i també una aposta a favor de la vida.

 

Biografía del autor
Flavia Company (Buenos Aires,1963) és escriptora, periodista, traductora, crítica literària i gestora cultural. Llicenciada en Filologia Hispànica, imparteix cursos de novel·la i conte. Cultiva l'assaig, el conte, la prosa poètica, la poesia i la novel·la. Ha publicat, entre altres, les novel·les Llum de gel (1996), Ni tu, ni jo, ni ningú (1997), Dame placer (1999), Melalcor (2000), La mitad sombría (2006) i L'illa de l'última veritat, que ha aparegut també en castellà, alemany, italià i anglès, amb un notable èxit de públic. Altres obres seves han estat traduïdes al Brasil, França, Holanda, Portugal, Polònia, els Estats Units i Alemanya. Col·labora a la premsa escrita i ha dirigit i presentat programes de televisió. L'any 2012 va publicar, en català i castellà, la novel·la Que ningú no et salvi la vida.

Más libros de Carme Junyent, Simona Škrabec, Margarida Aritzeta, Gemma Asins, Àngels Bassas, Lolita Bosch, Natàlia Cerezo, Stefanie Kremser, Marta Marín Dòmine, Andrea Mayo, Júlia Ojeda, Marta Orriols, Marta Pera Cucurell, Llucia Ramis, Marta Romagosa, Gemma Sardà, Sílvia Soler, Marta Vives, Irene Yúfera, Ivet Zwatrzko