Cesta de la compra

Llet amb galetes

Autor Juan Llorca / Melisa Gómez

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

Llet amb galetes
-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788418033636
  • ISBN10 8418033630
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 144
  • Colección Divulgació #
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
  • Audiencia General / "Trade"

Materias

Recetarios

Llet amb galetes

Autor Juan Llorca / Melisa Gómez

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Juan Llorca és un xef amb més de vint anys d'experiència als fogons i un apassionat de la nutrició i l'alimentació infantil. Xef Km0, amb el segell Slow Food, és defensor d'una alimentació natural i de temporada, i és el responsable d'alimentació de l'escola Valencia Montessori School, a més de youtuber, divulgador, consultor, formador en menjadors escolars i creador, amb la Melisa Gómez, de la iniciativa #PorUnaEscuelaBienNutrida.

Col·labora amb l'Associació Espanyola contra el Càncer i és ambaixador de Proyecto Juntos, una associació que lluita contra el càncer infantil.

L'any 2016 va ser guardonat amb el premi Mejor Cocinero Bloguero de Canal Cocina, i és impulsor de Roots, la primera cuina cent per cent natural i lliure d'aliments processats en una escola a Espanya.

Melisa Gómez és dietista-nutricionista, especialista en nutrició clínica en pediatria i assessora de la lactància. Des de fa deu anys es dedica al tractament dietètic nutricional, tant de nens sans com de nens amb sobrepès o obesitat, al·lèrgies i intoleràncies, diabetis o altres condicions.

Forma part del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana (CODiNuCoVa), la Sociedad Latinoamericana de Nutrición (SLAN), Dietética sin Patrocinadores (DSP) i Mamás en Acción.

L'any 2015 va crear Nutrikids, un projecte mitjançant el qual fa formació, divulgació de continguts i assessoria, i dona suport a famílies i a diversos col·lectius per millorar la nutrició dels més petits.

Forma part de l'equip del Centre de Nutrició Aleris i ha creat, amb Juan Llorca, la iniciativa #PorUnaEscuelaBienNutrida.

Materias

Recetarios