Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

La Kitty salva el festival (=^La Kitty^=)

Harrison, Paula
La Kitty salva el festival (=^La Kitty^=)

La Kitty salva el festival (=^La Kitty^=)

La Kitty salva el festival (=^La Kitty^=)

Harrison, Paula
9,95€
Disponible

Nena de dia. Gata de nit. Sempre a punt per l'aventura. La família de la Kitty té un secret: la seva mare és una heroïna amb poders felins i la Kitty, també! A la Kitty la fascina la fira de fanalets de la seva ciutat. Si més no fins que hi descobreix un lladre que s'aprofita de la gentada... i ella ha ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Idioma
Encuadernación

Nena de dia. Gata de nit.

Sempre a punt per l'aventura.

La família de la Kitty té un secret: la seva mare és una heroïna amb poders felins i la Kitty, també!

A la Kitty la fascina la fira de fanalets de la seva ciutat. Si més no fins que hi descobreix un lladre que s'aprofita de la gentada... i ella ha de recórrer als seus poders de gat per descobrir-lo. Aquesta vegada, però, no té ningú que l'ajudi!

Aconseguirà aturar al lladre tota soleta?Paula Harrison és una popular escriptora que ja ha superat el milió d'exemplars venuts a nivell mundial. Entre les seves obres trobem la saga «Robyn Siver», la trilogia «Red Moon Rising», la saga «The secret rescuers» o «The rescue princesses».

Paula sempre va tenir clar que volia ser escriptora, tot i així, va passar molts anys dedicada feliçment a ser una mestra d'escola.