Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

La camamilla, com preparar-la 12 vegades

Coll, Glòria / Macià, Eva / Mases, Susanna
La camamilla, com preparar-la 12 vegades
La camamilla, com preparar-la 12 vegades

La camamilla, com preparar-la 12 vegades

Coll, Glòria / Macià, Eva / Mases, Susanna
6,95€
Disponible

Biografía del autorGlòria Coll i Jerez va néixer l?any 1983 a Linyola (Pla d?Urgell). Treballa com a professora de secundària en un institut. La seva passió per la cuina ve de lluny: des de petita, ja estava tot el dia entre fogons cuinant per a la família. Li agrada tot el que té a veure amb la cuina, però podríem di...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación



Biografía del autor
Glòria Coll i Jerez va néixer l?any 1983 a Linyola (Pla d?Urgell). Treballa com a professora de secundària en un institut. La seva passió per la cuina ve de lluny: des de petita, ja estava tot el dia entre fogons cuinant per a la família. Li agrada tot el que té a veure amb la cuina, però podríem dir que la rebosteria és el seu punt fort. És l?autora del blog ?Mrs Anglo?s Cakes?.

Eva Macià i Fernández va néixer l?any 1981 a Linyola (Pla d?Urgell). És diplomada en Biblioteconomia i llicenciada en Documentació, àmbits als quals es dedica professionalment. En independitzar-se amb 18 anys, va començar a cuinar i, a poc a poc, va convertir-ho en una gran afició. Des del 2013 comparteix les seves receptes preferides al seu blog ?Cuinant entre llibres?, i també coordina un club de lectura que marida literatura i gastronomia.

Susanna Mases i Pallarés va néixer l?any 1971 en una masia del poble de Linyola (Pla d?Urgell). De família pagesa, és administrativa de professió. Aficionada a la gastronomia de ben petita, ha participat en diversos tallers i cursos de cuina terapèutica i saludable a Barcelona Cuina Natural, Biospace, Obbio i Terra Veritas. Li encanten l?alimentació natural i les plantes medicinals.