Cesta de la compra

Què necessito quan tinc por?

Autor Tania García

Editorial EDICIONES BEASCOA, S.A.

Què necessito quan tinc por?
-5% dto.    16,95€
16,10€
Ahorra 0,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDICIONES BEASCOA, S.A.
  • ISBN13 9788448857752
  • ISBN10 8448857755
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 48
  • Colección Emocions, valors i hábits #
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone
  • Audiencia Infantil / Juvenil
  • Rango Edad de interés, años Desde 4

Què necessito quan tinc por?

Autor Tania García

Editorial EDICIONES BEASCOA, S.A.

-5% dto.    16,95€
16,10€
Ahorra 0,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Després d'ensenyar-nos el que és realment l'ENUIG al cervell dels nens i les nenes, Tania García, autora de Germans i d'Educar sense perdre els nervis, ens parla d'un tema tan important com la POR en la infància.

Quan la Lluna té por, plora, crida, es tapa els ulls, surt corrents o es queda quieta com si fos una estàtua... Però NO és pas que sigui covarda ni que digui mentides, només intenta expressar el que SENT de debò.

A través de la història de la Lluna, Tania García, creadora d'Educación Real®, ens explica què necessiten els infants quan tenen por i, per tant, què hem de fer aleshores com a pares, mares o professionals per comprendre'ls, acompanyar-los i demostrar-los amor, per tal que descobreixin les seves pors i es coneguin millor.



Tania García és escriptora, mare de dos fills i especialista en educació basada en el respecte i a partir de l'evidència científica.

Creadora de l'Educació Real®, va combinar els seus estudis en Pedagogia amb un gran treball d'investigació de més de vint anys.

Des de l'any 2012 es dedica a exercir d'assessora familiar a través d'edurespeta.com, la primera escola online per famílies i professionals que desitgen educar a nens i adolescents respectant tots els seus drets. En ella ha format ja més de quaranta mil persones.

Tania s'ha especialitzat en neurociència infantil i adolescent a Anglaterra, on viu amb la seva família i actualment realitza un postgrau en Dret Internacional Humanitari. També està acabant el grau d'Educació Social, amb el qual completarà la diplomatura que va cursar fa uns anys. Aquesta branca és la seva gran passió, no en va somia amb canviar el món a través de l'educació.

És autora, a més, de Guía para madres y padres imperfectos que entienden que sus hijos también lo son (2018) i dels best sellers Educar sin perder los nervios (Ediciones B, 2019) i Què necessito quan m'enfado? (Beascoa, 2020).