Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Contes catalans d'avui i de sempre

Freixas, Cesk / Arrayás, Albert D.
Contes catalans d'avui i de sempre

Contes catalans d'avui i de sempre

Contes catalans d'avui i de sempre

Freixas, Cesk / Arrayás, Albert D.
19,95€
Disponible

Un recopilatori de relats tradicionals convertits en contemporanis per un dels cantautors catalans mes estimats: en Cesk Freixas.La tradició catalana està farcida de rondalles per explicar a l'hora d'anar a dormir. A les teves mans tens un compendi de contes populars dirigits a una nova generació de pares, mares, nens i nenes que ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Un recopilatori de relats tradicionals convertits en contemporanis per un dels cantautors catalans mes estimats: en Cesk Freixas.


La tradició catalana està farcida de rondalles per explicar a l'hora d'anar a dormir. A les teves mans tens un compendi de contes populars dirigits a una nova generació de pares, mares, nens i nenes que volen coneixer una mica mes aquesta terra i les histories de la nostra gent.


Amb el seu particularíssim estil, el cantautor Cesk Freixasens apropa a histories que coneixem -"En Patufet", "El tió de Nadal", o "La llegenda de Sant Jordi"- i en recupera d'altres que han quedat en l'oblit.


Un preciós àlbum il·lustrat per l'Albert Arrayàs que posa en valor les llegendes de tot el territori catalanoparlant.


 


Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) va iniciar la seva activitat com a cantant i escriptor de cançons el 2004. Des d'aleshores i fins a dia d'avui, ha publicat set treballs discogràfics i tres llibres de poesia, ha guanyat una desena de premis musicals i ha realitzat gairebé 2.000 actuacions. En tota la seva creació sempre hi ha una clara voluntat de convertir els espais culturals en places i llocs comuns des d'on poder qüestionar les diferents relacions socials, polítiques i econòmiques del nostre entorn. Amb un vincle molt evident amb l'activisme i els moviments socials, considera que la cultura ofereix al poble un instrument de comunicació molt potent i, com a creadora de debat, té el deure d'impulsar la construcció crítica de les nostres societats.