Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Follia noctàmbula

P?rez Civit, Susana
Follia noctàmbula
Follia noctàmbula

Follia noctàmbula

P?rez Civit, Susana
16,00€
Disponible

Follia Noctàmbula sorgeix al Baix Empordà, en un esdevenir temporal del cos, des d’una anormalitat social a una vigilància social. L’encontre amb si mateix i amb l’exterior provoca a cor cru una capritxosa poesia com a percepció, condemna i ordenació del temps, del cos i de la sexualitat, redoblant el vers.L’autora absorbeix,...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo

Follia Noctàmbula sorgeix al Baix Empordà, en un esdevenir temporal del cos, des d’una anormalitat social a una vigilància social. L’encontre amb si mateix i amb l’exterior provoca a cor cru una capritxosa poesia com a percepció, condemna i ordenació del temps, del cos i de la sexualitat, redoblant el vers.
L’autora absorbeix, a través del món i des de les seves professions, una gran inquietud personal que li provoca la necessitat urgent d’una mirada crítica de la postmodernitat líquida (Zygmunt Bauman) i de la biopolítica (Michel Foucault) que prenen partit en les nostres vides. Submergida en una continuïtat d’estudis universitaris, descobreix i redescobreix grans autors i tantes utopies que promouen el «pensar contra el pensar» (Santiago López Petit) i que abandonada a silencis, esclaten en versos al capvespre, teixint un encontre amb l’alteritat.


SUSANA PÈREZ CIVIT. (Barcelona, 1972).
Viu a cavall entre Catalunya i Itàlia.
Col·laboradora docent de TFG (Treball Final de Grau) en Educació social a la Universitat Oberta de Catalunya. Professora de llengua castellana i catalana. Examinadora i qualificadora DELE i Ramon Llull a Itàlia. Educadora social a Catalunya i a Itàlia.
Organitzadora i dinamitzadora d’actes socioculturals: Erotisme amb l’educació social. Organitzadora i dinamitzadora de vetllades poètiques: Poesia i art per l’Esclerosi múltiple; i Poesia eròtica, a Catalunya.
Va presentar la ponència, Divertirse con el teatro aprendiendo español, (2011) en el VIII Encuentro práctico de español como lengua extranjera (EPELE). Institut Cervantes de Nàpols.
Ha publicat Fragàncies (Neopàtria, 2017); Fragancias (La Mica, 2017). Obra poètica formada per tres reculls: Jardí eròtic, Llum i Pluja; Temps de cor (Llibres del Segle, 2019);  Tiempos de corazón (Los Libros del Mississippi, 2019).