Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Anuari Mèdia.cat 2020

Anuari Mèdia.cat 2020

Anuari Mèdia.cat 2020

Anuari Mèdia.cat 2020

15,00€
Disponible

Una mirada crítica als silencis i sorolls dels mitjans de comunicació. En un 2020 en què la pandèmia del coronavirus ha sacsejat el món, l’extrema dreta ha avançat al nostre país i el moviment Black Lives Matter ha posat el racisme a l’agenda internacional, la desena edici...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación


Materias:
Una mirada crítica als silencis i sorolls dels mitjans de comunicació. En un 2020 en què la pandèmia del coronavirus ha sacsejat el món, l’extrema dreta ha avançat al nostre país i el moviment Black Lives Matter ha posat el racisme a l’agenda internacional, la desena edició de l’ANUARI MÈDIA.CAT fa una mirada crítica als silencis dels mitjans de comunicació i també als sorolls informatius.


En un moment de múltiples crisis com aquest, volem ser una eina per avançar cap a un periodisme compromès i una ciutadania atenta. Ens agradaria tenir la vacuna contra les males notícies, però només sabem explicar-te-les per poder-les canviar. L’Anuari inclou un dossier El periodisme davant l’extrema dreta.


Les autores, per ordre d’aparició: Sandra Vicente Barreira, Moha Gerehou, Gerardo Santos Cardosa, Yeray S. Iborra, Arturo Puente, Miquel Ramos, Alba Sidera Gallart, Albert Lloreta, Elena Navarro Sancho, Meritxell Rigol, Mireia Pérez, Jordi Sans, Neus Molina, Aina Milà Solé, Rita Sardà Cardoner, Miguel Gómez Fernández. Infografies: Laura Navarro; Il·lustracions: Helena Olcina i Amigo; Coordinació i edició: Grup de Periodistes Ramon Barnils, Víctor Yustres Santiago, Elisenda Rovira Olivé i Yeray S. Iborra.