Cesta de la compra

Ehrengard
-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial VIENA EDICIONS
  • ISBN13 9788417998905
  • ISBN10 841799890X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 112
  • Colección Petits Plaers #18
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

És un dels contes més personals i rodons d’Isak Dinesen: una història amb princeses, palaus i malvats, una faula deliciosa a l’entorn del mite de Don Joan amb un gir irònic, al més pur estil Blixen.
Her Cazotte, un pintor amb fama de ser el seductor més captivador de les corts europees, queda encisat per la jove i bonica Ehrengard, una noia ja compromesa i gens voluble, formada en una família de tradició militar. Com podria fer-s’ho per seduir-la?

Isak Dinesen (Rungsted, Dinamarca, 1885 – 1962), és el pseudònim de l’escriptora danesa Karen Blixen. Pertanyent a una família aristocràtica, es casà amb un cosí llunyà, el baró Blixen-Finecke, amb el qual va marxar a Kenya. Allí va regentar una plantació de cafè i, tot i que el seu marit no trigaria a desaparèixer i ella acabaria arruïnada, l’experiència africana la va marcar profundament. De tornada a Dinamarca, va començar a escriure contes i els records de la seva estada a Kenya, que va aplegar en la seva obra més coneguda, Memòries d’Àfrica (1937). Va néixer així l’enigmàtica Isak Dinesen, una narradora extraordinària de qui Hemingway va dir que es mereixia el Nobel més que no pas ell.

L’últim conte d’Isak Dinesen, i el que més s’estimava.

Biografía del autor
Isak Dinesen (Rungsted, Dinamarca, 1885 – 1962) És el pseudònim de l’escriptora danesa Karen Blixen. Pertanyent a una família aristocràtica, es casà amb un cosí llunyà, el baró Blixen-Finecke, amb el qual va marxar a Kenya. Allí va regentar una plantació de cafè i, tot i que el seu marit no trigaria a desaparèixer i ella acabaria arruïnada, l’experiència africana la va marcar profundament. De tornada a Dinamarca, va començar a escriure contes i els records de la seva estada a Kenya, que va aplegar en la seva obra més coneguda, Memòries d’Àfrica (1937). Va néixer així l’enigmàtica Isak Dinesen, una narradora extraordinària de qui Hemingway va dir que es mereixia el Nobel més que no pas ell.

Más libros de Karen Blixen (Isak Dinesen)