Cesta de la compra

Secret professional

Autor Amàlia Lafuente

Editorial COLUMNA

Secret professional
-5% dto.    18,90€
17,95€
Ahorra 0,94€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial COLUMNA
  • ISBN13 9788466428361
  • ISBN10 8466428364
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 464
  • Colección Clàssica #
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Secret professional

Autor Amàlia Lafuente

Editorial COLUMNA

-5% dto.    18,90€
17,95€
Ahorra 0,94€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Un retrat apassionant sobre el món de la psiquiatria en un gran hospital amb la investigació d’un assassinat de fons.

En Fidel i l’Agustí són dos joves doctors que un cop acabada la residència han decidit acceptar una beca misèrrima per poder continuar a l’Hospital Central, el més prestigiós del país en l’especialitat de psiquiatria. Són amics i comparteixen inquietuds i aspiracions, tot i que tenen caràcters completament diferents. La vida en un gran hospital no és fàcil per a qui comença, i entre les guàrdies interminables i els casos tremendament complicats, els dos amics han de bregar amb les rivalitats de la professió i amb les dificultats per guanyar-s’hi un lloc propi mentre van descobrint que en aquest hospital tan prestigiós, ple de metges mundialment reconeguts, no tot és el que sembla.

 

A partir de la misteriosa mort d’un participant en una cursa benèfica que organitza l’Hospital Central, i de la mà d’uns personatges excepcionalment definits, Secret professional ens endinsa en l’apassionant món dels psiquiatres, els seus casos i les intrigues dins i fora d’un gran hospital.

 

Biografía del autor
Amàlia Lafuente és metgessa i catedràtica de Farmacologia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Es dedica a la docència i a la recerca, dirigint tesis doctorals i publicant articles científics i de divulgació. En l’àmbit  literari, el 2004 va obtenir el primer premi de guió al Certamen de la Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on va seguir cursos de narrativa, i l’any 2006 va ser  finalista al premi de narrativa breu Districte V. Així mateix, ha estat guardonada amb el el XVI Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa i el XXII Premi Països Catalans Solstici d’Estiu del 2009, per la seva primera novel·la, Codi genètic.

Más libros de Amàlia Lafuente