Cesta de la compra

Piranesi
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial AMSTERDAM LLIBRES
  • ISBN13 9788417918484
  • ISBN10 8417918485
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 276
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas
  • Audiencia General / "Trade"
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Comparada amb Borges i Murakami, Susanna Clarke retorna amb una novel·la hipnòtica, després de l'èxit mundial de Jonathan Strange i el senyor Norrell.

En Piranesi viu a la Casa, tal vegada hi ha viscut sempre. Dia rere dia pren un registre minuciós de les Meravelles que conté en els seus diaris: el laberint de Vestíbuls i Corredors, els milers d'Estàtues blanques, el brogit de les Marees a les Sales Baixes, la disposició canviant dels Estels a les Sales Altes.

Els dimarts i els divendres, en Piranesi es troba amb el seu amic, l'Altre. Sovint també visita els Morts i els porta menjar, hi parla i els descriu les Bondats de la Casa. Bona part del temps, però, en Piranesi està sol.

Un dia apareixen missatges escrits amb guix a les Parets. Individus estranys han arribat a la Casa. Són amics o venen a portar destrucció i bogeria? El Món que en Piranesi creia que coneixia està canviant: esdevé estrany i perillós.

Després de setze anys de parèntesi narratiu, la segona novel·la de Susanna Clarke ens endinsa en un univers oníric i enigmàtic, i s'interroga sobre la ciència i el progrés, les virtuts i els mals del coneixement, la realitat i la imaginació, la memòria, l'arrogància i la solitud.

Susanna Clarke (Nottingham, 1959) va debutar com a escriptora l'any 2004 amb la novel·la Jonathan Strange i el Senyor Norrell, que li va merèixer el premi Hugo, el British Book Awards Newcomer of the Year i el World Fantasy Award. La novel·la va vendre 4 milions d'exemplars a tot el món i es va traduir a 34 llengües, a més de ser adaptada a una sèrie de televisió. homònima que va ser nominada als BAFTA. El 2006 Clarke va publicar el recull de contes The Ladies of Grace Adieu. Piranesi és la seva darrera novel·la i ha estat nominada al Women's Fiction Prize i, novament, als premis Hugo.

Ferran Ràfols Gesa Nascut a Barcelona (1975) és traductor literari de l'anglès i del francès. Entre els autors que ha tingut el plaer de traslladar al català hi ha David Foster Wallace,Thomas Pynchon, Vladimir Nabokov, Toni Morrison, Joseph Conrad, Siri Hustvedt, Colm Tóibín, Raymond Carver, Jeffrey Eugenides, Amélie Nothomb o Emmanuel Carrère. El 2013 va guanyar el premi Núvol de Traducció per Moo Pak, de Gabriel Josipovici. També ha fet de professor de traducció literària a la UOC.

Más libros de Susanna Clarke