Cesta de la compra

Rere el somriure de Shakespeare

Autor Rosa Maria Martínez Ascaso / Genís Sinca / Jordi Figuerola

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Rere el somriure de Shakespeare
-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788413560786
  • ISBN10 8413560780
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 328
  • Colección El Tinter #164
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Rere el somriure de Shakespeare

Autor Rosa Maria Martínez Ascaso / Genís Sinca / Jordi Figuerola

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Aquest llibre enfoca i analitza en sis capítols tots els seus matisos: un festival humorístic perquè el lector aprofiti les seves propietats terapèutiques.

La personalitat de Shakespeare és un enigma difícil de definir, tot i que les pistes són al nostre abast. L’autora de "Rere el somriure de Shakespeare" l’imagina com si ens fes una picada d’ullet i, amb un somriure burleta, ens reptés a endinsar-nos en alguna de les seves infinites identitats. Entre elles, la d’alquimista, a la recerca de la pedra filosofal per assolir la vida eterna i convertir els metalls en or. I ho va aconseguir: destil·lar l’auri elixir de l’eterna joventut literària, un beuratge que hem validat, ingerit, assaborit i premiat totes les generacions posteriors.

El mèrit que la seva obra no envelleixi té molts factors, concretats en una gran capacitat d’observació, reflexió i dissecció psicoanalítica de l’ànima humana. Un altre d’aquests elements és l’humorístic, potser no tan conegut, tot i que té una presència i una influència espectaculars en els seus textos. Perquè rere el somriure de Shakespeare, amb un lèxic exuberant i elàstic, també hi batega un esperit lúdic i entremaliat, instintivament irònic, sarcàstic i satíric. 

Amb el pròleg de Genís Sinca. Il·lustracions de Jordi Figuerola.

Rosa Maria Martínez Ascaso, bibliotecària i documentalista, ha exercit la seva professió en diverses biblioteques, com les de Sallent, Sabadell, la Biblioteca de Catalunya i la de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona. Especialista en Shakespeare, amb una biblioteca shakespeariana particular de més de 3.000 llibres sobre l’autor anglès, és coautora, junt amb A. Usandizaga, del llibre Bibliografía de traducciones españolas de las obras de William Shakespeare (Madrid, 1989), publicat pel Consell Superior d’Investigacions Científiques. L’editorial Cossetània ha publicat dos llibres de l’autora: Shakespeare i la Natura. Inspiració i Simbolisme (2009) i Sexpeare. Amor i sexe en Shakespeare (2019). Ha impartit conferències sobre Shakespeare i també ha escrit més de 400 articles de diferents temàtiques, a més de la shakespeariana, en mitjans com La Vanguardia, El Punt Avui, Diari de Tarragona, diari Ara, Revista de Catalunya, setmanari El Vallenc i en publicacions universitàries.