Cesta de la compra

El Llibre Blau de Nebo
-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI
  • ISBN13 9788417339654
  • ISBN10 8417339655
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 176
  • Colección Catalán #57
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

El petit Siôn i la seva mare sobreviuen aïllats en un racó inhòspit del nord de Gal·les després duna catàstrofe nuclear. Els dos comparteixen un diari on mostren com sadapten a aquesta nova realitat, i on plasmen tot allò que no gosen dir-se.

Amb una reflexió profunda i emotiva sobre els vincles amb la família i lentorn, aquesta obra ha estat escollida com la millor de lany a Gal·les. El Llibre Blau de Nebo sendinsa en la importància de la memòria col·lectiva i qüestiona què fem amb la nostra identitat quan sembla que tot està perdut.

Sonia Edwards «Em vaig llegir el llibre duna tirada, no podia parar, no volia que sacabés. La prosa em va tenir captivada durant molt de temps. És lobra duna escriptora de debò, dolça i tendra, plena de crua realitat, de pèrdua i de dolor, escrit en una llengua que ens pertany a tots. Aquest llibre és una perla.»

Wales Literature Exchange «En aquesta novel·la premiada i plena dèxit, Manon Steffan Ros no només explora la capacitat dels éssers humans per treure forces davant la necessitat de subsistir, sinó que també posa en dubte les estructures i normes del món contemporani.»

Manon Rhys «Un relat que mha atrapat des de la primera frase.»

Dylan Ebenezer, jurat del premi Llibre Gal·lès de lAny 2019 «Un llibre curt que ha tingut un gran impacte. La història daquesta petita família és senzilla amb moments divertits i intensos, i altres de corprenedors i dolorosos.»

Rocet Arwel Jones «Sense cap mena de dubte, és una de les novel·les més suggeridores que shan publicat els últims anys [ ]. Explica una història sobre la fi del món que reflecteix el nostre univers actual. Un relat que travessa linfern per tornar a començar.»

Llwyd Owen «Manon Steffan Ros sacosta a la perfecció amb aquesta novel·la. Meravellosament humana, molt entretinguda, i a la vegada amb passatges ben durs.»

Elen Ifan, Lico Llyfre Lot «Una novel·la que fa estremir i que, per desgràcia, ens toca de prop.»

Mwanimwnai «Una novel·la curta que és una explosió democions crues i amb una escriptura perspicaç.»

Sioned Haf Thomas, Cylchgrawn y Stamp «Puc dir que El Llibre Blau de Nebo és una de les millors novel·les que he llegit. Fascinant, subtil, poderosa No puc deixar de recomanar-la. És meravellosa en tots els sentits i molt fàcil de llegir.»

Bethan Mair, Golwg «El Llibre Blau de Nebo és una obra impressionant que no abandonarà mai el lector. És fàcil de llegir, el que resulta més dur és el que fa amb el teu cor.»

Fflur Dafydd «El Llibre Blau de Nebo és una obra mestra. Subtil, elegant, intel·ligent. Tot allò que necessites en una novel·la. [ ] Acabar-la mha emocionat, i no hi ha gaires llibres que em remoguin daquesta manera.»

Gwefus Cymru «Lhe llegida aquesta nit en un parell dhores i es quedarà dins meu per sempre més.»
Tim Hartley, Tydar «Un oceà damor en un món postapocalíptic. No recordo lúltima vegada que vaig llegir un llibre duna tirada. Meravellós.»

Más libros de Manon Steffan Ros, Sara Borda Green