Cesta de la compra

Taurons en temps de salvadors

Autor Kawai Strong Washburn / Josefina Caball

Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI

Taurons en temps de salvadors
-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI
  • ISBN13 9788417339760
  • ISBN10 8417339760
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 448
  • Colección Catalán #
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Taurons en temps de salvadors

Autor Kawai Strong Washburn / Josefina Caball

Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI

-5% dto.    19,90€
18,90€
Ahorra 0,99€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Quan en Nainoa Flores és petit, un tauró el salva de morir ofegat i el retorna sa i estalvi als seus pares, l’Augie i la Malia. Des de llavors, el noi
adquireix poders guaridors. Però aquest miracle capgirarà l’existència de tota la família, sobretot d’en Dean i la Kaui, que hauran d’aprendre a viure sota l’ombra del seu germà divinitzat.

Washburn ens delecta amb una història familiar plena d’elements màgics i alhora terriblement realista, una novel·la fascinant sobre la lluita contra la incomoditat que provoca la sensació de fracàs i els sentiments d’enveja. Un retrat de Hawaii i la seva mitologia a través d’uns personatges que ens commouen i ens acompanyen més enllà de l’última pàgina.

Sarah Moss –«Taurons en temps de salvadors és una novel·la brillant i un dels llibres més captivadors i memorables que he llegit enguany. Les frases resplendeixen, les veus narratives es mantenen característiques i autèntiques, i sota el realisme de pobresa i pèrdua sonen les notes profundes del rerefons màgic. No volia que s’acabés.»

Marlon James –«La novel·la que no sabies que estaves esperant. Els vells mites xoquen amb noves realitats, l’amor compareix amb el dol, la fe fa aparèixer la màgia, i els aspectes còmics es fonen amb els dramàtics i es converteixen en una cosa nova. Tot explicat amb un lirisme tan atrevit que crema. Un debut ferotge.»

Imbolo Mbue, The New York Times Book Review –«Taurons en temps de salvadors potser és el seu debut, però Washburn demostra ser un veterà a l’hora de disseccionar les maneres com els llocs, i els vincles que hi tenim i les formes de desvincular-nos-
en, ens trenquen i ens refan. Amb una prosa que en un paràgraf et deixa sense alè just abans de fer-te passar lliscant al següent d’una manera suau i tendra, aquest escriptor apassionant ens crida a veure Hawaii en la seva totalitat. A cada racó d’aquesta novel·la hi ha misteri i bellesa.»

Sarah Moss, The Guardian –«Ha modificat la meva manera d’entendre el món. Bellament escrit i completament absorbent.»

Sarah Neilson, The Seattle Times –«De tant en tant, una primera novel·la irromp al món entonant d’una manera tan inesperadament perfecta i melòdica que llegir-la et fa sentir de meravella. La prosa sensorial de Washburn és un regal, com els personatges del llibre. Tots dos submergeixen el lector i el deixen buscant, buscant-hi quins són els mapes i les històries que ens guien.»

Anderson Tepper, Vanity Fair –«Combina la dura realitat hawaiana amb escapades fantasioses plenes d’elements sobrenaturals d’una manera totalment original.»
Kaui Hart Hemmings, Oprah Daily –«Radiant. T’atrapa de seguida, et submergeix en aigües hawaianes i finalment t’allibera, deixant-te sense alè i transformat.»

Kirkus –«La prosa de Washburn, nadiu de Hawaii, és exuberant i creativa; retrata les illes i la seva gent amb perspicàcia i amor. Les seves històries es mouen en direccions inesperades, ara són hilarants, ara et trenquen el cor. Una primera novel·la amb un estil sorprenent, uns personatges memorables i una premissa miraculosa ben versemblant, juntament amb una prosa bellíssima.»

Stephanie Cross, Daily Mail –«Una exploració electritzant i contundent de com la vida, l’esperança i la bondat persisteixen després de la pèrdua.»

Más libros de Kawai Strong Washburn