Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

M'acompanyes? (un conte per establir una afecció segura)

Guerrero, Rafa / Marcen, Mamen
M'acompanyes? (un conte per establir una afecció segura)

M'acompanyes? (un conte per establir una afecció segura)

M'acompanyes? (un conte per establir una afecció segura)

Guerrero, Rafa / Marcen, Mamen
16,95€
Disponible

Un conte per a treballar l'afecció segura i els vincles entre pares i fills des del respecte, l'afecte i els bons tractes.Sira és una nena molt valenta a qui li encanta provar coses noves, encara que, a vegades, li fa por el desconegut. En aquestes situacions, els seus pares sempre són al seu costat per a tranquil·litzar-la i donar-li...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Un conte per a treballar l'afecció segura i els vincles entre pares i fills des del respecte, l'afecte i els bons tractes.

Sira és una nena molt valenta a qui li encanta provar coses noves, encara que, a vegades, li fa por el desconegut. En aquestes situacions, els seus pares sempre són al seu costat per a tranquil·litzar-la i donar-li la confiança que necessita. Quan Sira se sent protegida i segura... no hi ha gairebé res que se li resisteixi!

Els pares aconseguim que els nostres fills desenvolupin una inclinació segura quan cobrim les seves necessitats emocionals. Els nens necessiten la mirada incondicional de les seves figures de referència, així com temps de dedicació plena. Sentir-se protegits i estimats pels seus pares és fonamental per a una inclinació segura.

Rafa Guerrero, psicòleg especialitzat en criança, vincles sans i emocions, reflecteix com les mares i els pares som crucials per a l'autoestima, l'equilibri i la confiança dels nostres fills i filles.

Per què és important aquest conte?

-Una afecció segura permet als nens establir relacions més saludables, millorar la seva autoestima i gaudir en un futur d'una etapa adulta plena i serena.

-Dona als pares les claus per a acompanyar les emocions dels més petits, establir límits i fomentar la seva autonomia.

El llibre perfecte per a llegir en família, amb preguntes i consells pràctics per als lectors (grans i petits) i il·lustracions a tot color.