Cesta de la compra

Laberint
-5% dto.    18,50€
17,58€
Ahorra 0,93€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI
  • ISBN13 9788417339869
  • ISBN10 8417339868
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 200
  • Colección Catalán #
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
-5% dto.    18,50€
17,58€
Ahorra 0,93€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

En Boratin, un cantant de blues de vint anys que ha intentat suïcidar-se saltant del pont del Bòsfor, torna a casa després d’una breu recuperació a l’hospital. Pateix una amnèsia parcial que no li permet recordar qui és però sí dades i fets històrics, tot i que no pot endreçar-los en el temps. Alliberat del dolor i la història personal que el va empènyer a intentar matar-se, el jove passa el temps passejant per Istanbul, reflexionant amb estranys i amics sobre què ens fa ser qui som, submergit en un laberint de narracions sobre la ciutat i el seu passat.

Burhan Sönmez guia de manera brillant el lector a través de la ment d’en Boratin i planteja dues preguntes cabdals: qui som, sense els records que ens configuren? I: quin paper juga en la nostra identitat el passat del lloc on vivim? L’autor ens ofereix un text ple d’històries que llisca, suaument, pels revolts i els significats de la memòria, el poder i la fortalesa humana.

"John Ralston Saul, president emèrit del pen Internacional – «Amb Laberint, Burhan Sönmez afegeix un altre element important al retrat que fa de la vida actual, amb Turquia com a escenari de tots els nostres drames. De fons, sembla que es pregunta si és possible que societats com la nostra sobrevisquin si se’ns permet recordar.»

The New York Times – «Aquest llibre es llegeix com un somni febril. En Boratin és un heroi existencial lànguid que navega pels seus dies alienat com si fos un dels protagonistes de Camus.»
Publishers Weekly – «Una meditació filosòfica i cerebral sobre la memòria i el que significa viure sense; accessible i profunda, recorda Albert Camus i Patrick Modiano [ ]. És un llibre que, sens dubte, perdurarà en la ment del lector.»

Literary Review – «Sönmez guia el lector de manera brillant. Utilitza la narració (anècdotes, faules i històries) per descriure lliçons que són valuoses per entendre la vida. L’entorn és vibrant, i encara que no he estat mai a Istanbul, després d’haver llegit la novel·la tinc una sensació de familiaritat amb la ciutat.»

Literary Hub – «A l’obertura d’aquest llibre, un cantant de blues intenta treure’s la vida saltant des d’un pont al Bòsfor. Sobreviu, però la seva memòria queda malmesa; sap que ha mort l’últim sultà, però la resta és un laberint. Aquesta novel·la curta i el·líptica de l’autor d’Istanbul Istanbul segueix el protagonista a través de carrerons i evoca l’encreuament ineluctable entre lloc i persona.»

Asymptote Journal – «Navega per la psicogeografia d’Istanbul per interrogar-ne una de les criatures més misterioses: el jo. Aquesta novel·la magistral de Burhan Sönmez travessa tots aquests temes amb un to que ens recorda Borges, lúcid i terriblement original.»

Shelf Awareness – «Una anàlisi provocadora de la memòria i la pèrdua, de la intenció i els resultats Magistral.»

Más libros de Burhan Sönmez, Gaizka Etxeberria