Cesta de la compra

La mirada de l'altre. Un oasi de llum

Autor Mercè Saurina

Editorial CAL·LÍGRAF EDICIONS

La mirada de l'altre. Un oasi de llum
-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial CAL·LÍGRAF EDICIONS
  • ISBN13 9788412459289
  • ISBN10 8412459288
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 74
  • Colección Singular
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

La mirada de l'altre. Un oasi de llum

Autor Mercè Saurina

Editorial CAL·LÍGRAF EDICIONS

-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

El firmament i el paisatge empordanesos emmarquen el recorregut poètic de La mirada de l’altre. Se’ns presenta un viatge amorós que parteix del desig naixent, s’eleva fins al zenit i desemboca, finalment, en la pèrdua. La llum esdevé la companya fidel d’aquest itinerari en el qual es manifesten, ben vius, tant l’arrelament al territori com l’emoció més pura. La simbiosi entre imatge i paraula esdevé un exercici diàfan de sinceritat i de senzillesa. Aquest recull de poemes sorgeix a partir de les fotografies de l’Empordà que l’artista Jofre Sebastian comparteix quotidianament a les xarxes socials. La intenció és mostrar dues visions ―també empordaneses― que recreïn un mateix espai des de vessants artístiques diferents: l’art visual i la paraula... Les imatges, realment precioses, són fruit d’una mirada sensible damunt l’espectacle diari de la llum ―molt especialment― però també, i sobretot, de l’esguard serè sobre aspectes de la natura que, en aquesta societat de la immediatesa, sovint passen desapercebuts al vianant apressat.
Camallera, 1966 Filla de Camallera, és de Bàscara i viu a Quart. És professora a l’institut de Vilablareix. Esporàdicament col·labora a la premsa local: Revista de Girona, revista Alberes, Gavarres... És autora de les novel·les Com llunes de Saturn (2013), finalista del premi Just M. Casero 2010, i Rèquiem per a contrabaix, (2014), premi Ciutat de Mollerussa 2013. També ha publicat els reculls de contes Entrades exhaurides. Històries de desamor quotidià i altres psicopaties (2015) i El color de la pèrdua (2022).
Barcelona, 1979 Tota la seva obra, tant d'estudi com d'intervenció pública, gaudeix d'una estètica pròpia, sempre acompanyada, però, d'una crítica a la societat contemporània i a la relació amb l'entorn que l'alberga, tot sovint malmès en ignorar-lo. Aquest fet l'ha portat a realitzar exposicions arreu d'Europa, Estats Units i Canadà. La seva obra artística busca sempre referències a l'entorn més immediat: el paisatge empordanès i les relacions que s'estableixen en aquest territori que, en molts casos, tot i ser aparentment verge, ha estat manipulat per l'home.