Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Quan la vida ens dol. Construir la salut mental i recuperar la felicitat

Funes, Jaume
Quan la vida ens dol. Construir la salut mental i recuperar la felicitat

Quan la vida ens dol. Construir la salut mental i recuperar la felicitat

Quan la vida ens dol. Construir la salut mental i recuperar la felicitat

Funes, Jaume
19,90€
Disponibilidad Normal 7 días

En un moment o altre de la vida apareixen els malestars. Habitualment, el magatzem de les experiències positives viscudes, les habilitats vitals apreses i la proximitat activa d'altres persones fan que els superem. Però hi ha vegades en què això no és així, i el dolor de viure encaixats en una existència que no volem fa que tot es tra...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

En un moment o altre de la vida apareixen els malestars. Habitualment, el magatzem de les experiències positives viscudes, les habilitats vitals apreses i la proximitat activa d'altres persones fan que els superem. Però hi ha vegades en què això no és així, i el dolor de viure encaixats en una existència que no volem fa que tot es trastorni.

Sigui quina sigui la situació, ens trobem enmig d'alteracions d'una part de la salut, la mental, per a la qual no hi ha acord sobre com descriure-la, com explicar-la, com dedicar-hi l'atenció adequada. I acabem immersos en una mena de supermercat de les teràpies, en una gestió interessada dels fàrmacs, en una absència d'escolta i d'acompanyament.

Aquest llibre pretén ajudar a tenir una visió personal més coherent sobre la salut i la malaltia mentals, a compartir un discurs social que aporti i que no segregui, a ampliar el grup dels professionals que comparteixen una visió integradora i que donen respostes que humanitzen, a exigir dels nostres responsables polítics una planificació coherent i no la venda d'etiquetes i de serveis etiquetats per curar les malalties mentals.

Quan la vida ens dol és una reflexió rigorosa que vol ajudar a prendre consciència que una bona salut mental és part del camí que porta a seguir avançant cap a la felicitat.Jaume Funes Artiaga (Calataiud, 1947). Psicòleg, educador, periodista. Ha dedicat bona part de la seva vida a escoltar, comprendre i ajudar els adolescents. Ha treballat a l#administració, l#escola, el carrer i els espais terapèutics. Autor de molts llibres i articles, publicava el primer, La nova delinqüència infantil i juvenil, l#any 1982, quan el problema semblava que eren les bandes. Tot seguit va venir Educar adolescents... sense perdre la calma (2016), quan els adults pensaven que el problema eren les pantalles. I l'any 2018, amb Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito, va aconseguir guiar els pares per relacionar-se amb encert amb els fills adolescents.