Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Cesta de la compra

Fundació

Asimov, Isaac / Gil Pujol, Octavi
27,00€
Disponible

La sèrie de La Fundació és una obra mestra icònica d'Asimov. Amb el teló de fons d'un Imperi...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

La sèrie de La Fundació és una obra mestra icònica d'Asimov. Amb el teló de fons d'un Imperi Galàctic en decadència, la història de Hari Seldon és un testimoni clar de l'extraordinària imaginació que va donar forma a la ciència ficció moderna.

L'Imperi Galàctic s'ha expandit i consolidat al llarg de 12.000 anys, de manera que ningú pot sospitar que el cor d'aquest pròsper sistema està podrit. Ningú tret del psicohistoriador Hari Sheldon, que ha utilitzat la seva nova ciència per predir un futur terrible. Exiliat al desolat planeta Términus, Seldon estableix una colònia amb les ments més brillants de l'Imperi, una Fundació que té la clau per canviar el destí de la galàxia. Tanmateix, l'agonia de l'Imperi portarà nous enemics a la Fundació, que es veurà amenaçada abans fins i tot de començar la seva tasca.
Un dels esdeveniments més impressionants de la ciència ficció moderna.

The Times
Isaac Asimov va ser un dels grans divulgadors de la seva època. Mai sabrem quants científics, en quants països, van ser inspirats inicialment per un llibre, un article o un relat d'Asimov.

Carl Sagan
Asimov va mostrar una de les imaginacions més dinàmiques de la ciència ficció.

Daily Telegraph
Qualsevol aportació a la interminable controvèrsia sobre el futur hauria de mostrar-se agraïda, en primer lloc, a Isaac Asimov.

The New Yorker