Cesta de la compra

Els núvols

Autor Carme Martí

Editorial AMSTERDAM LLIBRES

Els núvols
-5% dto.    18,95€
18,00€
Ahorra 0,95€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial AMSTERDAM LLIBRES
  • ISBN13 9788417918798
  • ISBN10 8417918795
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 240
  • Colección NOVEL-LA
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas

Els núvols

Autor Carme Martí

Editorial AMSTERDAM LLIBRES

-5% dto.    18,95€
18,00€
Ahorra 0,95€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Una història tendra i punyent sobre la maternitat, la fragilitat humana i la lluita per la vida.
Quan van diagnosticar el seu fill nounat amb una malaltia del cor, la Cristina va sentir que el seu món s’ensorrava. Han passat setze anys i avui el Marc és un adolescent avesat a les visites mèdiques i els hospitals, i la Cristina s’ha convertit en el nucli dur d’una família enfortida a cop d’ensurts i esperança. Però contra tot pronòstic, després del trasplantament, quan el Marc per fi té un cor sa, els llaços més estrets comencen a mostrar-se fràgils i desvalguts.
Colpidora i plena de llum, aquesta és la història d’amor entre una mare i un fill. És també la història de la lluita per la vida, un combat acarnissat contra l’amenaça de perdre allò que més estimem i, alhora, el pols que ens empeny a viure: la bellesa ens pot venir a trobar a qualsevol lloc, només ens cal estar atents.

Carme Martí (Montblanc, 1972) és escriptora i professora. Ha dedicat gran part de la seva obra a la recuperació de la memòria històrica. Llicenciada en filologia catalana, ha treballat de docent de català per al Consorci per a la Normalització Lingüística, i de gestora cultural. Actualment és professora de secundària i forma part de la companyia artística Quatre Gotes, amb la qual s’ha embarcat a teixir poesia i música. En l’àmbit de la no-ficció, és autora d’Història d’una cuinera. Memòries de Maria Badia i coautora de Cròniques rurals. Ha escrit les novel·les Un cel de plom. La vida de Neus Català i El camí de les Aigües. Els núvols és la seva tercera novel·la.

Más libros de Carme Martí, Ana Herrera