Cesta de la compra

El gust és meu

Autor Jaume Aubanell

Editorial PAGÈS EDITORS

El gust és meu
-5% dto.    13,00€
12,35€
Ahorra 0,65€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788413034447
  • ISBN10 8413034442
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 112
  • Colección Lo marraco #394
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

El gust és meu

Autor Jaume Aubanell

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% dto.    13,00€
12,35€
Ahorra 0,65€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

Detalles del libro

Els personatges de la novel·la o seuen a taula per celebrar,
per donar la benvinguda o per dir-se adeu, per seduir o per
convèncer, per mostrar poder, per gaudir, per estimar i, a
vegades, per també patir. Ho fan per subsistir, és clar, però
també per sentir-se ells mateixos o part d’una tribu. I conte
rere conte, allò que cuinen o mengen, i la manera com ho
fan, es posa al servei d’una història marcada per una pulsió
humana: l’aferrament, el tedi, l’inconscient que aflora, la
impostura, l’amor primigeni i l’amor etern, l’oblit, la mare, el
significat de l’art, la família, la fidelitat, l’atzar, la dona cuidadora,
el mestre i l’alumna, la identitat personal... Però mai no
falla: sempre acaba apareixent una queixalada o una recepta
recuperada o un ganivet de tallar ceba o uns fogons plens
de cassoles o una taula ben parada.

Jaume Aubanell. Nascut a Malgrat de Mar (Maresme),
fill de pagesos i pare d’un fill i de dues filles, s’ha establert
a Barcelona on fa, entre d’altres coses, de consultor
de màrqueting. Llicenciat en Econòmiques per
la UB i en Humanitats per la UOC. Ha fet estudis a
l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès i el Màster
de Creació Literària de l’UPF. També s’ha format com a cuiner a
l’escola d’Hostaleria Hofmann. És el responsable dels tallers, viatges
gastronòmics i cursos monogràfics gastro-culturals d’Arqueonet “Cuinem
i mengem la història”. La passió per la cuina la vehicula també a
través de l’escriptura. Ha publicat La coquessa (2019), guanyadora el
XXX Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa 2018. Amb
el relat EI pebrot escalivat ha guanyat el Premi Núvol de contes 2021.

Premi Recvll de Narració “Joaquim Ruyra”, 2022

Más libros de Jaume Aubanell