Cesta de la compra

L'última melodia de Chopin

Autor Blue Jeans

Editorial COLUMNA

L'última melodia de Chopin
-5% dto.    18,90€
17,95€
Ahorra 0,94€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial COLUMNA
  • ISBN13 9788466430562
  • ISBN10 8466430563
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 544
  • Colección Clàssica #
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

L'última melodia de Chopin

Autor Blue Jeans

Editorial COLUMNA

-5% dto.    18,90€
17,95€
Ahorra 0,94€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

El mestre del thriller juvenil torna amb una nova novel·la de misteri, amor i crims que més de dos milions de joves ja estan esperant.

Blue Jeans va deixar impactats els lectors amb el final d’Els crims de Chopin: va ser un final inesperat, desconcertant, sorprenent, en què va quedar en suspens la misteriosa desaparició de la detectiu Celia Mayo i l’accident d’helicòpter de Mercedes Reinoso i Blanca Sanz. En aquest nou lliurament, les aventures d'en Niko i la Triana continuen.

La Blanca va sobreviure a l’accident, però la directora del diari va morir. Algú li revelarà que no va ser un simple accident, sinó una cosa intencionada. La periodista, malmesa per les ferides, intentarà esbrinar qui hi ha darrere d’aquest atemptat i quins motius té. Estarà relacionat amb el cas Chopin?

On és la Celia Mayo? Qui ha atemptat contra l’helicòpter on anaven la Mercedes Reinoso i la Blanca Sanz? Qui ha vingut a veure en Niko des de Polònia? Qui és la persona de qui parla el comissari Gaviria que també està implicada en la mort de l’inspector Velázquez? El nou crim està relacionat amb Chopin?

 

Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula Fernández, va néixer a Sevilla i va viure fins als divuit anys a Carmona. Llicenciat en Periodisme, és autor de les trilogies Cançons per a la Paula (Cançons per a la Paula, Saps que t’estimo? i Fes-me callar amb un petó), El Club dels Incompresos (Bon dia, princesa, No somriguis que m’enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret. El diari de la Meri) i Tan Senzill (Tan senzill com estar amb tu, Tan senzill com tuitejar t’estimo i Tan senzill com fer-te un petó). Amb La noia invisible va iniciar una sèrie de thriller juvenil de gran èxit a la qual van seguir El puzle de cristall i La promesa de la Julia. Amb El campament, Els crims de Chopin i L’última melodia de Chopin, thrillers farcits d’intriga i acció ha tornat a captivar els lectors. Traduïdes a diverses llengües, les seves novel·les ja tenen dos milions de seguidors i diverses adaptacions audiovisuals: El Club de los Incomprendidos va omplir les sales de cinema; La noia invisible, protagonista d’un gran llançament a Disney+ i El campament, els drets audiovisuals del qual ha comprat la productora anglesa Good Chaos. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb el prestigiós Premio Cervantes Chico 2013 i el Premio de la Feria del Libro de Sevilla 2015, i l’Auditorio de la Juventud de Carmona porta el seu nom.   www.lawebdebluejeans.com @FranciscodPaula