Cesta de la compra

Corpus de la cuina catalana. El receptari més complet del nostre patrimoni culinari

Autor Fundació Institut Català de la Cuina

Editorial ARA LLIBRES

Corpus de la cuina catalana. El receptari més complet del nostre patrimoni culinari
-5% dto.    29,90€
28,41€
Ahorra 1,50€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial ARA LLIBRES
  • ISBN13 9788418928949
  • ISBN10 8418928948
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 696
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Corpus de la cuina catalana. El receptari més complet del nostre patrimoni culinari

Autor Fundació Institut Català de la Cuina

Editorial ARA LLIBRES

-5% dto.    29,90€
28,41€
Ahorra 1,50€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la
gastronomia catalana: gairebé 1200 receptes numerades i ordenades alfabèti-cament que inclouen plats de marcada identitat com l’escudella barrejada,
mar i muntanya, els romescos o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols,entre molts altres. Aquesta edició, actualitzada i ampliada amb més receptes
i menús, inclou novetats com la valoració nutricional dels plats més caracte-rístics de la cuina catalana, la descripció de les fruites i hortalisses amb valor
patrimonial o les varietats autòctones d’arrossos, farines, peixos i crustacis.
Un gran clàssic, distingit amb el Premi Internacional Gourmand World Coo-kbook al millor llibre de cuina mediterrània del món, que no pot faltar a cap
cuina!

L’Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica, integrat al Campus de l’Alimentació-UB, és una fundació privada sense ànim de lucre i l’única institució que agrupa federacions i gremis de l’àmbit de l’alimentació, organismes públics vinculats, així com professionals de la restauració, productors i distribuïdors i que té com a objectiu principal vetllar pel reconeixement de la cuina catalana, tant en l’àmbit social com en l’institucional, i potenciar-ne la dimensió internacional. Entre les activitats principals de l'ICCG hi ha la recerca i la divulgació en diversos àmbits, com l’escolar.

Más libros de Fundació Institut Català de la Cuina