Corpus de la cuina catalana. El receptari més complet del nostre patrimoni culinari
Editorial ARA LLIBRES
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
- Editorial ARA LLIBRES
- ISBN13 9788418928949
- ISBN10 8418928948
- Tipo LIBRO
- Páginas 696
- Año de Edición 2023
- Idioma Catalán
- Encuadernación Cartone
Materias
Cocina EspañolaCorpus de la cuina catalana. El receptari més complet del nostre patrimoni culinari
Editorial ARA LLIBRES
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la
gastronomia catalana: gairebé 1200 receptes numerades i ordenades alfabèti-cament que inclouen plats de marcada identitat com l’escudella barrejada,
mar i muntanya, els romescos o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols,entre molts altres. Aquesta edició, actualitzada i ampliada amb més receptes
i menús, inclou novetats com la valoració nutricional dels plats més caracte-rístics de la cuina catalana, la descripció de les fruites i hortalisses amb valor
patrimonial o les varietats autòctones d’arrossos, farines, peixos i crustacis.
Un gran clàssic, distingit amb el Premi Internacional Gourmand World Coo-kbook al millor llibre de cuina mediterrània del món, que no pot faltar a cap
cuina!
LInstitut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica, integrat al Campus de lAlimentació-UB, és una fundació privada sense ànim de lucre i lúnica institució que agrupa federacions i gremis de làmbit de lalimentació, organismes públics vinculats, així com professionals de la restauració, productors i distribuïdors i que té com a objectiu principal vetllar pel reconeixement de la cuina catalana, tant en làmbit social com en linstitucional, i potenciar-ne la dimensió internacional. Entre les activitats principals de l'ICCG hi ha la recerca i la divulgació en diversos àmbits, com lescolar.